Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

DiCaprio és a környezetvédelem

2006.09.07. 20:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Leonardo DiCapriot mint egy óceánjáró utasát ismerte meg a világ, és gengszterként jegyezte meg. Martin Scorsese-vel immár harmadik filmjét készíti: a New York bandái és az Aviator után ismét maffiózót játszik A tégla (The Departed, hazai bemutató: október 19) című filmben. DiCapriónak nincs jó híre: a magazinok szerint a bulik és a nők kötik le kevés szabadidejének minden percét – pedig a valóság nem ilyen egyszerű: a világsztár egyre többet foglalkozik jótékonysággal.
A DiCaprio Alapítványon keresztül környezetvédelmi ügyeket támogat, és ami talán a legfontosabb, saját hírnevét is arra használja fel, hogy globális problémákra hívja fel rajongói figyelmét. A tégla forgatása közben kétszer is szabadságot kért: ekkoriban készítette ugyanis, azt a két kisfilmet, melynek ő a narrátora és az édesanyja a producere: az animációs, fényképekből és feliratokból álló filmecskék egyike a tiszta víz fontosságára és nagy értékére, a másik a környezetszennyezés hatásaira hívja fel a figyelmet.
A téglában a maffia emberét alakítja, akinek sikerül beépülnie a rendőrség elit egységébe – a valóságban viszont a jó ügyet szolgálja. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.