Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Wifi csatlakozás a Nokia N80 Internet Editionben

2006.09.08. 15:48 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Nokia legújabb telefonja, az N80 Internet Edition minden népszerű internet-szolgáltatáshoz elérési lehetőséget biztosít, ráadásul akár WLAN hálózaton keresztül is hozzáférhetünk az internethez. A telefon négysávos GSM WCDMA lefedettséget biztosít és 3 megapixeles kamerát szereltek bele. A Mobile Search alkalmazással használt Yahoo! Search segítségével kényelmesen bármit megtalálhatunk az interneten, a találatokat pedig a böngésző Mini Map szolgáltatásának köszönhetően tekinthetjük meg. Többezer árucikket nézhetünk végig az Amazon.com oldalon, ahol az Amazon MobiPocket Readerrel akár egy könyvön is végigfuthatunk. Élményeinket a világhálón is megmutathatjuk – készítsünk egy képet, és a készülékről küldjük el közvetlenül a Flickr weboldalra, ahol barátaink és családunk is megnézheti a felvételt! A Yahoo! közösséghez a Yahoo! Go for Mobile alkalmazása segítségével csatlakozhatunk. Akár az Amazonon vásárlunk, akár fotókat osztunk meg másokkal a Flickr-en, akár csupán egy éttermet keresünk a Mobile Search programmal, a Nokia N80 Internet Edition mindig kényelmes internet-hozzáférést biztosít, ha nincs a közelünkben személyi számítógép.
A Nokia N80 Internet Edition készüléken a Nokia új Download! kliense található meg. A Download! mappára kattintva azonnal látható, mely új alkalmazások tölthetők le a multimédiás számítógépre, emellett a már letöltött alkalmazások is frissíthetők. A teljes körű szolgáltatáskínálatot biztosító, Mini Mappel ellátott Nokia internetböngészővel könnyedén szörfözhetünk a neten, és a weboldalak pont olyan formában nyílnak meg, mint a személyi számítógépen.
Az internetes telefonálás a Nokia N80 Internet Edition készüléken pont olyan egyszerű, mintha szokásos módon telefonálnák, csak itt WLAN hálózaton zajlik a kommunikáció. A (SIP protokollon alapuló) VoIP háttér a Nokia felhasználói interfész szerves része, és a Nokia N80 Internet Edition támogatja a kompatibilis, harmadik féltől származó internethívás-alkalmazások letöltését. Ha otthon vagy egy nyilvános hotspotban WLAN hálózat működik, a vezeték nélküli WLAN varázsló segítségével megtalálhatjuk és létrehozhatjuk a WLAN kapcsolatot.
A Nokia N80 Internet Edition két stílusos színben: patinás bronzban és gyöngyházfényű feketében jelenik meg, és a készülék várhatóan 2006 szeptemberében kerül az üzletekbe. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.