Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Végre a mozikban a török botrányfilm!

2006.09.08. 16:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

2006 novemberében végre a magyar mozikba kerül a Farkasok völgye: Irak című botrányfilm, mely világszerte a „török Rambóként” híresült el.
Serdar Akar nagyköltségvetésű akciófilmje a 2003. július 4-én megesett „zsákos ügyre” hívja fel a figyelmet, melynek során amerikai katonák szövetséges török katonákat hurcoltak el, és aláztak meg Irakban. A történet hőse egy török titkosügynök, aki elhatározza, hogy bosszút áll az amerikaiakon.
A „Kurtlar vadisi – Irak” és „Valley of the Wolves” címen is ismert alkotás hónapok óta a nemzetközi és a hazai sajtó kereszttüzében áll, miközben kasszasikert kasszasikerre halmoz az Egyesült Államoktól Németországig.
„Már tavasszal megtapasztaltuk, hogy itthon is hatalmas az érdeklődés a film iránt – mondta Köbli Norbert a forgalmazó Best Hollywood képviseletében. – Mostanáig azon dolgoztunk, hogy a gyártókkal megállapodjunk a magyarországi forgalmazásról. Hiszünk abban, hogy a Farkasok völgye: Irak olyan közéleti jelentőségű filmalkotás, amelyet pártállástól, meggyőződéstől függetlenül mindenkinek látnia kell.” ■

Forrás: Best Hollywood

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!