Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

FIFA 07 Xbox 360

2006.09.12. 22:15 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Microsoft

Az Electronic Arts a németországi Leipzig Games szakmai konferencián mutatta be a jövő fociját. Az Xbox 360-ra készült FIFA 07 már a következő évtized futballbajnokságait eleveníti meg. A két éves fejlesztői munka eredményeképp született új játékmotor az EA futballjátékokkal kapcsolatos egyik legnagyobb beruházásának köszönhető. Egy olyan fizikai törvényszerűségeken alapuló, adat-vezérelt technológiát alkalmaznak, ahol a játékmotor példa nélküli hiteles és atlétikus mozgást ad a játékosoknak. A FIFA 07 Xbox 360 játékában a sportolók pontosan olyan élethűen ész ösztönösen mozognak, akárcsak a való életben.
Az új motor egy „döntéshozói” felületet is biztosít a FIFA 07-ben, amely egy „focista agyat” ad minden játékos számára – ez egy olyan szintű intelligencia, amelyet ezelőtt soha nem láthattunk videojátékokban. A karakterek teljesen új jellemeken alapulnak, kétszer annyi beállítási lehetőség van, mint eddig és nincs két játékos, aki teljesen ugyanúgy mozogna. Ehelyett igazi egyéniségeket láthatunk a pályán, hétről hétre.
A FIFA 07 továbbá új labdamozgást mutat be, amely központi eleme a valódi futball-játékélménynek. A labda – most először – élővé válik, saját, független fizikával rendelkezik, ezzel egy páratlan, és kiszámíthatatlan játékot eredményezve. Most mindenfajta rúgás és passz lehetséges, a gólok pedig egyedülállóak és természetesek.
A FIFA 07 Xbox 360 rendszeren Észak-Amerikában és Európában idén ősszel lesz elérhető. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.