Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

FIFA 07 Xbox 360

2006.09.12. 22:15 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Microsoft

Az Electronic Arts a németországi Leipzig Games szakmai konferencián mutatta be a jövő fociját. Az Xbox 360-ra készült FIFA 07 már a következő évtized futballbajnokságait eleveníti meg. A két éves fejlesztői munka eredményeképp született új játékmotor az EA futballjátékokkal kapcsolatos egyik legnagyobb beruházásának köszönhető. Egy olyan fizikai törvényszerűségeken alapuló, adat-vezérelt technológiát alkalmaznak, ahol a játékmotor példa nélküli hiteles és atlétikus mozgást ad a játékosoknak. A FIFA 07 Xbox 360 játékában a sportolók pontosan olyan élethűen ész ösztönösen mozognak, akárcsak a való életben.
Az új motor egy „döntéshozói” felületet is biztosít a FIFA 07-ben, amely egy „focista agyat” ad minden játékos számára – ez egy olyan szintű intelligencia, amelyet ezelőtt soha nem láthattunk videojátékokban. A karakterek teljesen új jellemeken alapulnak, kétszer annyi beállítási lehetőség van, mint eddig és nincs két játékos, aki teljesen ugyanúgy mozogna. Ehelyett igazi egyéniségeket láthatunk a pályán, hétről hétre.
A FIFA 07 továbbá új labdamozgást mutat be, amely központi eleme a valódi futball-játékélménynek. A labda – most először – élővé válik, saját, független fizikával rendelkezik, ezzel egy páratlan, és kiszámíthatatlan játékot eredményezve. Most mindenfajta rúgás és passz lehetséges, a gólok pedig egyedülállóak és természetesek.
A FIFA 07 Xbox 360 rendszeren Észak-Amerikában és Európában idén ősszel lesz elérhető. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.