Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Valóban véres gyémánt

2006.09.14. 19:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A gyémántipar szorong. A szakma legnevesebb képviselői szerdán egészoldalas hirdetéseket tettek közzé a legnagyobb amerikai lapokban, hogy felhívják a figyelmet: Leonardo DiCaprio új filmje, a Véres gyémánt (Blood Diamond, hazai bemutató: 2007 elején) nem igaz. Vagy legalábbis nem úgy.
Edward Zwick új rendezésében DiCaprio zsoldost játszik, aki Sierra Leonéba csempész fegyvereket – és gyémánttal fizetik. A film azt sugallja, hogy jó néhány afrikai rezsim szerez be fegyvereket és katonákat csempészett gyémántok segítségével.
Az európai és amerikai gyémántkereskedők most attól félnek, hogy a film hatására valami olyasmi indul be, mint ami egy-két évtizeddel ezelőtt a szőrmeipart is alaposan megzavarta – hiszen a történet szerint sosem tudhatjuk, hogy mennyi vér tapad egy ékkőhöz.
A hirdetések — és a hozzájuk kapcsolódó honlap — szerint a filmben ábrázoltak rég megváltoztak. A filmesek – akik egyébként összes nagy akciójelenetüket a helyszínen, Dél-Afrikában és Mozambikban forgatták, azt állítják, az izgalmas képsorok mind igazak is – és a valóságban ritka a happy end. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.