Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

DVD-n a C.S.I. - A helyszínelők

2006.09.15. 18:46 | szerző: Dino | kategória: DVD

A C.S.I. világszerte elárasztotta a tévéképernyőket. Az amerikai nagyvárosokban és már a tengerészetnél is helyszínelők egy csapásra mindenhol népszerűvé váltak. Mind közül az egyik legismertebb A helyszínelők című tévésorozat, amelyik a legendás Las Vegas-ban játszódik. Az amerikai főműsoridő legmenőbb sorozatának producere a filmes veterán Jerry Bruckheimer (A szikla, Con Air – A fegyencjárat, Armageddon), kinek neve szinte már szinonimája a kirobbanó sikerű akció-moziknak. Emellett a televíziózásban is a professzionális szórakoztatás magas fokát garantálja.
Az izgalmas, hetedik évadjába lépő krimit számos (21) országban láthatja a bűnügyi filmeket kedvelő közönség. A sorozat eddigi sikerét az is bizonyítja, hogy többször jelölték Golden Globe-díjra a „Legjobb tévésorozat”, illetve a szereplők közül Marg Helgenbergert és William Petersent a „Legjobb tévésorozatban nyújtott alakítás” kategóriájában. A 6 Golden Globe jelölés mellett ez idáig 66 egyéb jelöléssel és 32 díjjal jutalmazták az alkotókat.
A most megjelenő, 2000-ben útjára bocsátott akció-sorozat első évadja 23 epizódot számlál, október végén az 1. évad 1. része jelenik meg 12 epizóddal, és ezt követi még idén a 2. rész is! ■

Forrás: Budapest Film

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.