Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A sárkány katonája

2006.09.22. 11:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Christopher Paolini még csak 23 éves, de már világhírű és milliomos. Az volt a szerencséje, hogy a szülei sosem járatták iskolába, levelezőn végezte a gimnáziumot, és 15 éves korában letette az érettségit. Mivel az egyetemhez még túl fiatalnak találták, otthon maradt, unatkozott, és írt egy regényt egy sárkányról meg lovagokról és gonosz birodalmakról. Az Eragon magánkiadásban jelent meg először, ám nagyon hamar világsiker lett: jött is a megfilmesítés (Eragon, hazai bemutató: december 14.). És ezzel a már az egész világon népszerű ifjú író régi vágya teljesült. A megfilmesítés jogát ugyanis azzal a feltétellel adta el, hogy el is játszhat egy kis szerepet az Eragonban. Nem sárkányölő hős vagy gonosz király akart lenni, csak egy közkatona: az, amelyiknek a Farthen Dur-i csatában a fejét veszik.
A producerek természetesen megígérték, hogy statisztálhat a saját történetében, és Paolini nagyon komolyan készült is a feladatra: saját maga tervezte és készítette el a jelmezét – csak azért, hogy sokszáz katona között masírozhasson egy hatalmas, kaotikus ütközet közepén.
Végül mégsem fog látszani a filmben: regénye második kötete, az Eldest megjelenése miatt ugyanis nem tudott eljönni a magyarországi forgatásra. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!