Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újdonságok az X06-on

2006.09.28. 19:29 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Microsoft a X06 alkalmából mindenkit játékra invitált – a látogatók az Xbox 360 segítségével már most kipróbálhatták a konzolok következő generációját. A bejelentések világosan megmutatták, hogy a világ legnagyobb játékkészítői milyen formában feszegetik a nagyfelbontás és az online történetmesélés lehetőségeinek határait. További fontos bejelentések az X06-on:
Mérföldkőnek számító együttműködés az Oscar-díjas rendező és producer, Peter Jackson, az Oscar-díjas forgatókönyvíró Fran Walsh és a Microsoft Game Studios között: Jackson, Walsh és az MGS két új interaktív szórakoztató sorozatot indít útjára exkluzívan az Xbox 360 és Xbox Live platformokon. Az első sorozat a Bungie Studios-al szoros együttműködésben készül, és a Halo-univerzum új, nagyszerű fejezetét tárja a játékosok elé. A második sorozat teljesen új, eredeti ötletre épül, azzal a céllal, hogy új közönséget hódítson meg az interaktív szórakoztatás magával ragadó világa számára. A fentieken kívül a Microsoft Game Studios Jacksonnal és Walshal szoros partnerségben létrehozza a Wingnut Interactive-ot. Az új stúdió világszínvonalú interaktív szórakoztató tartalmak létrehozására specializálódik. A Halo Wars teljesen új, a legendás Halo univerzumon alapuló valós idejű stratégiai játék, melyet speciálisan Xbox 360-ra tervez és fejleszt az Age of Empires sorozat mögött álló Ensemble Studios.
A Rockstar és a Take Two bejelentette, hogy az Xbox 360 játékosok számára exkluzív letölthető epikus epizódokat kínálnak az Xbox Live-on keresztül a Grand Theft Auto IV-hez. A két epizód több órányi plusz játékidőt kínál, és kizárólag az Xbox 360 tulajdonosok számára lesz hozzáférhető – néhány hónappal az alapjáték megjelenése után.
Rossz hír a PC tulajdonosoknak, de az Ubisoft megerősítette, hogy a következő Splinter Cell játék, a közkedvelt sorozat, új, a Splinter Cell: Double Agentet követő epizódja Xbox 360 konzol-exkluzív lesz.
A 2K Games megerősítette, hogy a zsánert alapjaiban forradalmasító, a saját szemszögű lövöldözős játékok eddigi korlátai jelentősen kitoló BioShock jövő tavasszal kizárólag Xbox 360 és Microsoft Windows platformokra jelenik meg.
A Microsoft Game Studios bejelentette a sokak által várt új multiplayer online játékot, a
Marvel Universe Online-t, melyet az iparág nagy elméi, a Cryptic Studios, (a bombasikerű City of Heroes készítői) fejlesztenek. A játék kizárólag Xbox 360 és Windows Vista platformokon fog megjelenni.
2006 leginkább várt játéka vitathatatlanul az Epic Games és a Microsoft Game Studios Gears of Warja. A Gears of War third-person perspektívát alkalmazó taktikai akció/horror játék, mely kizárólagosan Xbox 360-ra fog megjelenni. A Gears of War lesz az egyetlen olyan játék, mely az emberi túlélés mély és nyugtalanító történetét vegyíti rémálomba illő lények hordáival, új-generációs harcrendszerrel, valamint felülmúlhatatlan vizuális és speciális effektekkel. Az Egyesült Államokban 2006. november 12-től, Európában pedig 2006. november 17-től kapható játék már most számos iparági díjat és elismerést gyűjtött be, többek között a Játék Kritikusok Legjobb Konzolos Játék Díját, a Legjobb Akciójáték díját a 2006-os E3-on, az IGN E3 2005-ös Legjobb Xbox 360 Játék díját, és a GameSpot a 2006-os E3-on átadott Közönségdíját. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.