Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Uwe Boll szétverte a kritikusait

2006.09.29. 17:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Uwe Boll nem viccelt: amikor azt mondta, hogy bokszmeccsre várja a filmjeit sárba tipró újságírókat, akkor komolyan is gondolta! Átlépett önmaga árnyékán és lehullott fenekéről a tojáshéj. A BloodRayne és a hamarosan bemutatásra kerülő In the Name of the King című fantasyfilm rendezője megelégelte, hogy a filmkritikusok eleve előítélettel ülnek be a filmjeire. Ezért szorítóba hívta a véres pennájú zsurnalisztákat.
A múlt héten, Vancouverben megrendezett bokszgálán a 41 éves, német származású direktor kesztyűt húzott, és 5 netes kritikussal mérkőzött meg. A nézők nagy örömére mindegyik összecsapáson kiütéses győzelem született, és a nyertes minden egyes alkalommal Uwe Boll lett. Az egyik kritikus, a kultikus Something Awful website alapítója, Richard Kyanka így nyilatkozott később: "Ez a dühös német csávó nonstop püfölte a fejemet. Közben azt kiabálta, hogy ne izguljak, ez csak poén, meg csak a reklám miatt csinálja, de ez nem hátráltatta abban, hogy teljes erejével üssön! Egy napon szeretnék majd gyereket nemzeni, így inkább feladtam."
A német direktor teljességgel megrészegült a sikertől, és el is határozta, hogy hamarosan készülő Postal c. filmjébe bevág majd pár jelenetet ezekből, a bunyókból. Ezzel is emlékeztesse rajongóit és nézőit: ő sohasem viccel! Boll hazai imádói még hamarabb találkozhatnak a rendező új művével: az In the Name of the King hamarosan mozikba kerül. A sztori egy farmerről szól, aki fia meggyilkolása és felesége elrablása után bosszúhadjáratra indul.
A népszerű videójáték nagyszabású filmes változata a Kill Billhez hasonlóan két részletben érkezik majd a mozikba 2007-ben. Bollhoz kapcsolódó hír, hogy a BloodRayne – Az igazság árnyékában c. fantasy-thriller hamarosan megvásárolható DVD-n. ■

Forrás: Paradigma Film

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.