Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Szabadság, Szerelem Globen Globe-vetítése

2006.10.13. 09:52 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Óriási sikerrel kezdte meg nemzetközi karrierjét a Szabadság, szerelem. Hosszantartó tapssal köszöntötték a Golden Globe-díj odaítélésére jogosult újságírók az alkotást szerdán este Los Angelesben.
A legnagyobb nemzetközi újságíró szövetség, a HFPA (Hollywood Foreign Press Association) tagjainak a filmet Andy Vajna, producer és az író, Joe Eszterhas jelenlétében mutatták be. A vetítésen a grémium tagjai szoktlanul nagy számban képviseltették magukat. Az egyetlen magyar tag, Návai Anikó elmondása szerint óriási várakozás után a teltházas bemutató végén, rendkívül szokatlan módon, szinte mindenki könnyes szemmel hagyta el a vetítőtermet.
Joe Eszterhas, aki most először látta vásznon a megvalósult forgatókönyvet, feleségét és 12 éves fiát is magával vitte a vetítésre.
„A nagy érdeklődés meglepett, a fogadtatás pedig igazán megtisztelt – mondta Andy Vajna, a Szabadság, szerelem producere. – A vetítés után sok gratulációt kaptam, ami itt igazán nem magától értetődő. Talán a legjobban mégis annak örültem, amikor Eszterhas kisfia gratulált. Ez jelentheti azt, hogy elértük a célunkat, amellett, hogy felhívtuk a figyelmet erre a különleges magyar történetre, sikerült ezt úgy elmondanunk, hogy a fiatalok is értsék és átérezzék.”
A Golden Globe-díj jelöltek névsorát a külföldi kritikusok szövetsége 92 tagjának szavazati alapján december 14-én, hajnali ötkor jelentik be. A 2007-es győztes film címét pedig január 15-én tudhatjuk meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.