Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hétköznapok 50 éve

2006.10.13. 09:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Megfakult újságok, egy pontos vekker vagy egy sokszor játszott hanglemez. 50 éve ezek a tárgyak is a mindennapok részei voltak. Most egy kiállítás erejéig visszanézhetünk erre az időszakra, és betekintést kaphatunk az 1950-es évek hétköznapi valóságába. 2006. október 16-tól a Palace MOM Park mozi előterében lesznek láthatóak az akkoriban pótolhatatlannak számító használati eszközök, illetve eddig féltve őrzött személyes emlékek.
A Szabadság, szerelem című új, Andrew G. Vajna film bemutatója alkalmából a tárlat szervezői összegyűjtötték a korszakra jellemző, az akkori átlagemberek életében különböző okokból fontos tárgyakat. Előkerültek a dobozok mélyéről, szekrények tetejéről azok a dolgok, amelyek valamennyi korosztálynak, de főleg a fiataloknak nyújthatnak tisztább, érthetőbb képet az 50-es évekről. Ezek segítségével a látogatók talán jobban át tudják érezni az akkor élők gondjait, örömeit és reményeit.
Hétfőn este 7-kor az érdeklődők a film fiatal szereplőivel is találkozhatnak. A kiállítás 2006. november végéig tekinthető meg a Palace MOM Park előterében. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!