Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hétköznapok 50 éve

2006.10.13. 09:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Megfakult újságok, egy pontos vekker vagy egy sokszor játszott hanglemez. 50 éve ezek a tárgyak is a mindennapok részei voltak. Most egy kiállítás erejéig visszanézhetünk erre az időszakra, és betekintést kaphatunk az 1950-es évek hétköznapi valóságába. 2006. október 16-tól a Palace MOM Park mozi előterében lesznek láthatóak az akkoriban pótolhatatlannak számító használati eszközök, illetve eddig féltve őrzött személyes emlékek.
A Szabadság, szerelem című új, Andrew G. Vajna film bemutatója alkalmából a tárlat szervezői összegyűjtötték a korszakra jellemző, az akkori átlagemberek életében különböző okokból fontos tárgyakat. Előkerültek a dobozok mélyéről, szekrények tetejéről azok a dolgok, amelyek valamennyi korosztálynak, de főleg a fiataloknak nyújthatnak tisztább, érthetőbb képet az 50-es évekről. Ezek segítségével a látogatók talán jobban át tudják érezni az akkor élők gondjait, örömeit és reményeit.
Hétfőn este 7-kor az érdeklődők a film fiatal szereplőivel is találkozhatnak. A kiállítás 2006. november végéig tekinthető meg a Palace MOM Park előterében. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.