Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Újabb LucasArts bejelentés - ezúttal csak PlayStationre

2000.04.20. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Mostanában hosszas csend tapasztalható a LucasArtsnál, mivel nagyon régóta nem jelentettek be hivatalosan új játékot. A közelmúltban megjelentek is már egy, sőt két éve kerültek a köztudatba. Terjengenek ugyan kósza hírek és képek az Obi Wan-ról, de hivatalos bejelentésnek nyoma sincs. Éppen ezért kíséri nagy érdeklődés a LucasArts mostani akcióját, mely szerint az E3-ig 8 játékot jelentenek be, ezek közül az első hármat cirka egy hetes időközökkel, míg a többit május 10-én.

Az első bejelentésre április 19-én került sor. A Star Wars Demolition remek ötlete feletti örömünket csak egyetlen dolog árnyékolta be: a játék PlayStation-re készül. Ennek ellenére pár szóban bemutatjuk a történetet.

Az időpont az V. és a VI. epizódok közti intervallum, azonban fogunk találkozni az I. epizódból megismert szereplőkkel és tárgyakkal is. A sokat sejtető Demolition névnek megfelelően pedig maga a játék nem más, mint brutális versenyezés különböző járművekkel, amelyet az alvilág ura, Jabba a Hutt szervez. A versenyzők járművei különböző fegyverekkel vannak felszerelve, plusz még mindenkinek van egy egyedi, hatásos kütyüje. Csak tovább fokozza az élvezeteket, hogy Jabba különböző felszereléseket, illetve csapdákat helyez el a pályákon. A szereplők közt megtaláljuk az ilyen bulikból kimaradhatatlan Boba Fettet, sőt feltűnik a Baljós árnyakban megismert Aurra Sing is, mint fő rivális. Rajtuk kívül számos eddig ismeretlen karakter fogja megkeseríteni életünket.

Mivel mostanában 2 új játék is PlayStation-re került bejelentésre (az előző a Jedi Power Battles volt), reméljük április 26-án végre a PC-vel rendelkezőknek is jut valami az örömből. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.