Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Újabb LucasArts bejelentés - ezúttal csak PlayStationre

2000.04.20. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Mostanában hosszas csend tapasztalható a LucasArtsnál, mivel nagyon régóta nem jelentettek be hivatalosan új játékot. A közelmúltban megjelentek is már egy, sőt két éve kerültek a köztudatba. Terjengenek ugyan kósza hírek és képek az Obi Wan-ról, de hivatalos bejelentésnek nyoma sincs. Éppen ezért kíséri nagy érdeklődés a LucasArts mostani akcióját, mely szerint az E3-ig 8 játékot jelentenek be, ezek közül az első hármat cirka egy hetes időközökkel, míg a többit május 10-én.

Az első bejelentésre április 19-én került sor. A Star Wars Demolition remek ötlete feletti örömünket csak egyetlen dolog árnyékolta be: a játék PlayStation-re készül. Ennek ellenére pár szóban bemutatjuk a történetet.

Az időpont az V. és a VI. epizódok közti intervallum, azonban fogunk találkozni az I. epizódból megismert szereplőkkel és tárgyakkal is. A sokat sejtető Demolition névnek megfelelően pedig maga a játék nem más, mint brutális versenyezés különböző járművekkel, amelyet az alvilág ura, Jabba a Hutt szervez. A versenyzők járművei különböző fegyverekkel vannak felszerelve, plusz még mindenkinek van egy egyedi, hatásos kütyüje. Csak tovább fokozza az élvezeteket, hogy Jabba különböző felszereléseket, illetve csapdákat helyez el a pályákon. A szereplők közt megtaláljuk az ilyen bulikból kimaradhatatlan Boba Fettet, sőt feltűnik a Baljós árnyakban megismert Aurra Sing is, mint fő rivális. Rajtuk kívül számos eddig ismeretlen karakter fogja megkeseríteni életünket.

Mivel mostanában 2 új játék is PlayStation-re került bejelentésre (az előző a Jedi Power Battles volt), reméljük április 26-án végre a PC-vel rendelkezőknek is jut valami az örömből. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.