Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Az összes Superman-mozi novembertől DVD-n

2006.10.21. 19:35 | szerző: Dino | kategória: DVD

A nyár egyik leglátványosabb filmje, a Superman visszatér november 14-én jelenik meg DVD-n a Fórum Home Entertainment gondozásában, és a neves alkalomból újra hozzáférhetőek lesznek a Christopher Reeve főszereplésével készült klasszikus mozik extra változatban, magyar szinkronnal, ráadásul egy Superman gyűjtemény keretein belül az Acélemberhez méltóan fém díszdobozban is megvásárolhatóak lesznek a régi epizódok. A csomagba a kevésbé ismert Superman IV. is bekerült, ami most először lesz hozzáférhető Magyarországon DVD-n. Természetesen a filmek külön-külön is kaphatóak lesznek. Lássuk, milyen mozikat érdemes a polcunkra tennünk novemberben:
Superman visszatér: a klasszikus történet hiperlátványos újragondolása akár folytatásként is felfogható. A szereplőgárda kicserélődött, de Brandon Routh-on sem áll kevésbé feszesen a piros-kék szerkó, mint elődjén, és Kevin Spacey sem kevésbé gonosz Lex Luthorként, mint Gene Hackman.
Superman: A világ leghíresebb képregényhősének első nagyvásznas kalandjából fény derül kriptoni eredetére, megosztott személyiségére, láthatjuk örök szerelmét Lois Lane-t és megismerhetjük zsigeri ellenségét, Lex Luthort. A főszerepekben Christopher Reeve, Marlon Brando, Gene Hackman és Margot Kidder.
Superman II.: Bár rendezőváltás történt, a második részben ugyanaz a szereplőgárda brillírozik. Az Acélembernek itt három kriptoni szuperszökevényt kell hatástalanítania, hogy megvédhesse Metropolis városát.
Superman III.: A harmadik részben a kriptoni erőembernek egy zseniális számítógépőrülttel kell felvennie a harcot. Superman ellenfelét ezúttal a ragyogó komikus, Richard Pryor alakítja.
Superman IV.: A negyedik epizódban Lex Luthor kezébe atombomba kerül, így a szuperembernek sokadjára is meg kell mentenie a Földet.
Minden képregényhősök ősének kalandjait november közepétől helyezhetjük a polcunkra DVD-n. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.