Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kiscsávó – nagy őrület

2006.10.26. 18:34 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Keenan Ivory Wayans valószínűleg elkészítette élete legőrültebb filmjét. A Kiscsávóban (Little Man, hazai bemutató: november 23) egy törpenövésű betörő csecsemőnek adja ki magát, hogy egy családtól megszerezhesse a kiszemelt gyémántot. És hogyan rendez valaki egy őrült ötlet alapján? Egyszerű a szabály: Őrültül.
— Az a helyzet, hogy öt gyerekem van, szóval nagyon pontosan tudom, mit csinál egy gyerek, mire hogyan reagál – avatta be a világot műhelytitkaiba az író-rendező-színész. – Úgyhogy, amikor azokat a jeleneteket vettük, amikor a betörő csecsemőnek adja ki magát, és úgy marhul, akkor egyetlen módszerem volt: sosem engedtem neki, hogy hiteles legyen. Bármi olyasmit csinált, amit egy gyerek csinálna, újrakezdtük a felvételt. Ha lehetetlen, légből kapott dilivel próbálkozott – azt hagytam, és az jó is lett. Ez a film hülyülések sorozata: a realitás látszatát is kerülnünk kellett. Ha arra törekedtünk volna, abba biztos belebukunk. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.