Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Indul a FIFA Interaktív Világkupa

2006.10.27. 17:02 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), az Xbox, valamint az Electronic Arts összefogásával idén ismét megrendezik a FIFA Interaktív Világkupát (FIFA Interactive World Cup - FIWC), amelynek a világ számos országa – köztük Brazília, Dánia, Spanyolország, Németország és a Dél-Afrikai Köztársaság – mellett Magyarország is otthont ad.
Az FIWC hazai elődöntőjére 2006. november 25. és 26-án kerül sor a Pólus Centerben. A szombati selejtezőt követően a vasárnapi döntőbe jutott 64 játékosból az első három legjobb jut egyenesen tovább a világbajnokságra, amely december 8-10. között lesz Amsterdamban. Az FIWC abszolút győztese részt vehet a december 18-i FIFA World Player gálán is, ahol az év legjobb futballistáit díjazzák, és a torna eddigi története során először 20 000 dollár pénzdíjban is részesül.
Az Interaktív Világkupa hazai selejtezőjén való részvételhez regisztráld magad a www.electronicarts.hu/fiwc weboldalon. Az első három helyezettre az amsterdami bajnokságon való részvétel mellett egy-egy Xbox 360 játékkonzol is vár. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.