Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ókori Sin City

2006.11.04. 10:46 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Frank Miller Hollywood kevés emberkerülő, mogorva figuráinak egyike. Képregényeiből sorra készülnek a filmek– és ő, miközben folyamatosan dolgozik, kerüli és utálja a nyilvánosságot. Olyan ember, mint a figurák, akiket életre hívott a Sin City-ben vagy a Daredevil, a fenegyerekben. A közeljövőben egy másik képregényéből is film készül: a 300 (hazai bemutató: 2007 tavasza) a thermopülai csata történetét beszéli el: azt, amikor háromszáz spártai harcos feltartóztatta a hatalmas perzsa sereget.
– Tulajdonképpen utálom, ha megfilmesítik a képregényeket – nyilatkozta Miller. – De ez a film olyan közel marad a képregényhez, olyan furcsa, vérfagyasztóan mesés világa van, hogy csak eltátom tőle a szám. A közelítő spártai falanx is eléggé elképesztőre sikerült, de van benne néhány tényleg nagyon vad kép. Mondjuk az, amikor a spártaiak egy három emelet magas tornyot építenek hullákból, aztán ezt borítják rá a perzsákra.
A képregényszerző azt is elárulta az újságíróknak, hogy hétéves korában találkozott először a hős spártaiak történetével, és ez egész pályáját befolyásolta. Akkor találkozott először azzal a lehetőséggel, hogy a jók is veszíthetnek – ez a történet terelte figyelmét azóta is kedvenc hősei, a vesztes, kívülálló, az árnyékban élő figurák felé. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.