Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ókori Sin City

2006.11.04. 10:46 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Frank Miller Hollywood kevés emberkerülő, mogorva figuráinak egyike. Képregényeiből sorra készülnek a filmek– és ő, miközben folyamatosan dolgozik, kerüli és utálja a nyilvánosságot. Olyan ember, mint a figurák, akiket életre hívott a Sin City-ben vagy a Daredevil, a fenegyerekben. A közeljövőben egy másik képregényéből is film készül: a 300 (hazai bemutató: 2007 tavasza) a thermopülai csata történetét beszéli el: azt, amikor háromszáz spártai harcos feltartóztatta a hatalmas perzsa sereget.
– Tulajdonképpen utálom, ha megfilmesítik a képregényeket – nyilatkozta Miller. – De ez a film olyan közel marad a képregényhez, olyan furcsa, vérfagyasztóan mesés világa van, hogy csak eltátom tőle a szám. A közelítő spártai falanx is eléggé elképesztőre sikerült, de van benne néhány tényleg nagyon vad kép. Mondjuk az, amikor a spártaiak egy három emelet magas tornyot építenek hullákból, aztán ezt borítják rá a perzsákra.
A képregényszerző azt is elárulta az újságíróknak, hogy hétéves korában találkozott először a hős spártaiak történetével, és ez egész pályáját befolyásolta. Akkor találkozott először azzal a lehetőséggel, hogy a jók is veszíthetnek – ez a történet terelte figyelmét azóta is kedvenc hősei, a vesztes, kívülálló, az árnyékban élő figurák felé. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!