Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Branagh kikosarazta a Witherspoon házaspárt

2006.11.06. 19:40 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Kenneth Branagh, akinek ötödik Shakespeare-adaptációja januárban kerül a hazai filmszínházakba, több szokatlan húzással tette még színesebbé saját Ahogy tetszikét.
Először is a cselekményt helyezte a 16. helyett a 19. századba, majd az Ardennek erdejét álmodta Japánba - igaz, hogy a valóságban a filmet közép-angliai helyszínen forgatták. Meglepő az is, hogy az eredetileg a főszerepekre felkérni kívánt Reese Witherspoon és Ryan Philippe helyett kevésbé befutott színészeket választott. "A forgatás különben csodásan sikerült - nyilatkozta a rendező - annak ellenére, hogy el sem akartam kezdeni, annyira elmélyedtem a japán kultúra kutatásában. Hosszú évekkel ezelőtt, 1990-ben egy kyotói kőkertben született meg bennem az ötlet, hogy Japánba kell helyeznem a történetet, nem csoda, hogy most alig tudom elhinni, hogy elkészült! Örökérvényű bölcsessége, a bájos romantikája, és játékossága teszi az egyik legnépszerűbb Shakespeare darabbá a közönség számára. Színházban sokszor megéltem, milyen felemelő hatással van az emberekre. És most íme, itt a filmes változat!"
Hamarosan a magyar nézők is eldönthetik, bevált-e az út, ahogy Branagh-nak tetszik. (A film magyarországi bemutatója: 2007. január 4.) ■

Forrás: Best Hollywood

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.