Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bond – zenés őrségváltás

2006.11.09. 20:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Őfelsége mindig gondoskodik legkiválóbb ügynökeiről: november 9-én csütörtökön ezt olyan formában hozza a világ tudomására, amilyenhez hasonlóra sem volt még példa az Egyesült Királyság történetében: II. Erzsébet lakhelye, a Buckingham palota előtt zajló hagyományos őrségváltás során a Scots Guards, a skót testőrség zenészei James Bond-filmek kísérőzenéjéből adnak elő egyveleget. A skót testőrség, mely 1642-es megalapítása óta a leginkább hagyománytisztelő brit csapattest – ahogy már jó néhány évtizede – a Wellington Barrackstól díszmenetben masírozik a palota elé, ott elfoglalja őrhelyét, majd zenészei negyven percen keresztül a szokásos csapatindulók helyett a híres 007-es melódiákat játsszák majd: így köszöntik a hamarosan a mozikba kerülő legújabb Bond-filmet, a Casino Royale-t (hazai bemutató: december 7.).
Különös egybeesés, hogy az őrségváltással egy őrségváltást köszöntenek: a 44 éve egyformán népszerű titkosügynököt 21. filmjében új színész kelti életre: a Bond beszervezését és első kalandját bemutató történetben Pierce Brosnan helyett Daniel Craig alakítja a világ legsármosabb és legveszélyesebb titkosügynökét. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.