Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Borat – a nagy átverő

2006.11.20. 20:55 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Borat készítői biztosan felkészültek rá, hogy míg a nézőik hálásak lesznek gátlástalan poénjaikért, jó néhányan akadnak majd olyanok, akik nem vevők a humorukra: elsősorban azok, akik szerepelnek a filmben – hiszen a Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (már a mozikban!) legtöbb szereplője nem színész: egyszerűen csak elhitte, hogy egy rossz angolsággal és idétlen szokásokkal megvert kazah újságíróval beszélget.
A Dél-Karolinai Egyetem két diákja máris perrel fenyegeti Sacha Baron Cohent, vagyis Boratot. A két srác a film egy igen emlékezetes jelenetében szerepel: lakókocsijukba felveszik az út mellet stoppoló álkazahot, nagyon berúgnak vele, és egymás szavába vágva szidják a világot: különösen a nőket és mindenféle kisebbségeket; egyedül Pamela Andersont dicsérik egyhangúlag. Szemmel láthatólag kétség sem merült fel bennük utasuk kilétét illetően. Most viszont azt állítják, nemcsak akkor voltak részegek, amikor a felvételek készültek, hanem akkor is, amikor aláírták a képsorok felhasználását engedélyező papírt.
Arról nem is beszélve, hogy azt hitték, a filmet csupán Kazahsztánban fogják bemutatni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.