Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Miről szól a mámor?

2006.11.20. 20:55 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Rendező és főszereplő néha nem ért egyet közös alkotásukkal kapcsolatban. Ridley Scott rendező és főszereplője, Russel Crowe viszont egy meglehetősen lényeges kérdésen veszett össze új közös filmjük, a Bor, mámor, Provence (A Good Year, hazai bemutató: november 16.) kapcsán: azon, hogy miről szól a film. A történet szerint Crowe munkamániás bróker, aki egy váratlan örökség miatt átmenetileg egy francia faluba utazik – és aztán örökre ott ragad.
A főszereplőnek az a véleménye, hogy a film róla szól. A rendező viszont a premier óta egyfolytában arról győzködi, hogy igazából a filmjük öt női szereplője a lényeges (csupa kiváló színésznő játssza őket: hárman franciák, egyikük indiai és egyikük angol). Scott szerint az teszi fontossá őket, hogy mind erősek és határozottak: mindenben jobbak a férfiszereplőknél.
Ezt Crowe természetesen nem fogadja el. Pedig egyvalamiben azért egyetért a rendezőjével: saját bevallása szerint ő is nagyon szereti az erős nőket. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!