Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Két feleség, mindenáron

2006.11.20. 20:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A múlttal nem könnyű szakítani. Ez volt Kristin Davis leggyakoribb mondata, amikor az újságírók körülvették vasárnap este a Kiskarácsony, mindenáron (Deck the Halls, hazai bemutató: november 30.) gálapremierjén, Hollywood talán legpatinásabb mozija, a Grauman’s Chinese Theater előtt.
A csinos színésznő hét évet töltött a Szex és New York főszereplőjeként, és már nagyon szeretett volna messzire kerülni tőle: mégis maradt a családban, hiszen a karácsonyi vígjátékban Matthew Broderick feleségét játssza – akinek az életben Kristin sorozatbeli partnernője, Sarah Jessica Parker a férje. Kristin Davis elárulta, hogy a Kiskarácsony, mindenáron forgatásának megkezdése előtt komolyan aggódott, hogyan vallja be Mrs. Broderick-nek, ő játssza majd a férje feleségét. Végül nem is vállalta a személyes találkozást: mint egy igazi házasságtörő, csak e-mailen jelentkezett.
Még jó, hogy Parker nem vette komolyan az egészet. A két feleség – a filmbeli és az életbeli – a premieren is kart karba öltve jelent meg. Féltékenységnek nyoma sem volt köztük. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.