Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A tökéletes krimi

2006.11.23. 21:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy színész számára hatalmas öröm, ha sok műfajban kipróbálhatja magát. De talán még nagyobb öröm, ha megmaradhat egy kipróbált zsánernél. Hugh Jackman új filmje, A tökéletes trükk (The Prestige) forgatása során nagyon ráérzett a klasszikus krimik ízére: arra a műfajéra, melynek lényege, a mindig újabb csavart hozó történet, melyet persze egy minden szempontból meghökkentő, mégis logikus befejezés koronáz meg.
– A tökéletes trükk elképesztően ravasz film – lelkesedett Jackman, aki olyan bűvészt alakít a filmben, aki még ölni is képes, hogy megszerezze versenytársa trükkjét. – Remélem, minden nézőnk kibírja majd, hogy ne mesélje el a végét azoknak, akik még nem látták. És nagyon remélem, hogy még sok ilyen filmben lesz alkalmam játszani: mindent el fogok követni érte.
A lelkesedés eredménye: a hidegháború idején játszódó kémregény, Robert Littell The Amateur című könyvének modernizálása. A 24 című tévésorozat készítője írja újra a történetet, melyben Jackman a CIA kódfejtőjét alakítja majd, akinek menyasszonya rejtélyes körülmények között válik egy repülőgép-szerencsétlenség áldozatává.
Ha minden jól megy, az új filmből akár sorozat is lehet. Amire már csak azért is szükség van, mert A tökéletes trükk nem folytatható – az alkotók gondoskodtak róla, hogy minden szálat alaposan elkössenek a végén. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.