Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A tökéletes krimi

2006.11.23. 21:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy színész számára hatalmas öröm, ha sok műfajban kipróbálhatja magát. De talán még nagyobb öröm, ha megmaradhat egy kipróbált zsánernél. Hugh Jackman új filmje, A tökéletes trükk (The Prestige) forgatása során nagyon ráérzett a klasszikus krimik ízére: arra a műfajéra, melynek lényege, a mindig újabb csavart hozó történet, melyet persze egy minden szempontból meghökkentő, mégis logikus befejezés koronáz meg.
– A tökéletes trükk elképesztően ravasz film – lelkesedett Jackman, aki olyan bűvészt alakít a filmben, aki még ölni is képes, hogy megszerezze versenytársa trükkjét. – Remélem, minden nézőnk kibírja majd, hogy ne mesélje el a végét azoknak, akik még nem látták. És nagyon remélem, hogy még sok ilyen filmben lesz alkalmam játszani: mindent el fogok követni érte.
A lelkesedés eredménye: a hidegháború idején játszódó kémregény, Robert Littell The Amateur című könyvének modernizálása. A 24 című tévésorozat készítője írja újra a történetet, melyben Jackman a CIA kódfejtőjét alakítja majd, akinek menyasszonya rejtélyes körülmények között válik egy repülőgép-szerencsétlenség áldozatává.
Ha minden jól megy, az új filmből akár sorozat is lehet. Amire már csak azért is szükség van, mert A tökéletes trükk nem folytatható – az alkotók gondoskodtak róla, hogy minden szálat alaposan elkössenek a végén. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.