Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 2142 LAN party szombaton

2006.12.01. 19:16 | szerző: Dino | kategória: Játék

2006. december 2-án a Mammut 1 bevásárlóközpont moziszintjén kialakított internetkávézóban nagyszabású Battlefield LAN party vár minden érdeklődőt. 4 országból 30 profi Battlefield harcos csap össze, hogy megvívja az évszázad legnagyobb online csatáját hazájáért és csapattársai becsületéért. Budapest, Varsó, Moszkva, illetve a cseh Brno csapatai harcra készen állnak.
2142-t írunk. A keleti blokkban újrarendeződnek az erőviszonyok. Felejtsd el a Varsói Szerződést és verd ki a fejedből, hogy kik a mai világ szuperhatalmai, hiszen már a következő században jársz. Magyarország, a Cseh Köztársaság, Lengyelország és Oroszország mostantól harcban állnak egymással. Csak egy kerülhet ki győztesként, a többiek örökre lekerülnek a térképekről. Az emberiség történetének legnagyobb online csatája a küszöbön áll!
Mind a négy ország egyenként 30 elit harcost és 8 tartalékost nevezhetett – egyedül rajtuk múlik hazájuk sorsa, dicsősége és jövője. Magyarok, csehek, lengyelek és oroszok, 30-30 ellen. Hat ádáz csata, csak egyetlen győztes és három, a feledés homályába merülő bukott nemzet. És a tét nem csupán a haza és a becsület: a győztes nemzet hős csapata 4000 euró pénzjutalomban is részesül.
Elbűvölő látvány és rémísztő csaták – így festenek majd az Electronic Arts Battlefield 2142 nevű játékában a harci színterek. A játékot kifejezetten csapatok közötti online harcokra fejlesztették ki, amely próbára teszi a bátor játékosok stratégiai gondolkodását, a koordinációs képességeit és a csapatszellemet.
December 2-án a Battlefield újraírja Középkelet-Európa történelmét. Olyan nincs, hogy ezt kihagyod! Látogass el a Mammut 1-ben található internetkávézóba és szurkolj Magyarországért és a magyar csapatért, akik egésznapos online küzdelmet vívnak majd a Varsóban állomásozó lengyelek, a Moszkvában felsorakozott oroszok és a brnoi és spaliceki irányítású cseh csapatok ellen!
A magyar Battlefield csapatba csak a legjobbak kerülhettek, már mindenki készen áll. Ha kíváncsi vagy arra, fiaink miként készülnek a megmérettetésre, mikor és mivel szoktak játszani, melyik Battlefield klánhoz tartoznak, akkor látogass el a www.electronicarts.hu honlapra, ahol minden téged érdeklő részletet megtalálhatsz velük kapcsolatban!
A Kelet-Európa sorsát megpecsételő végső küzdelmeket az interneten is végigkövetheted, a www.electronicarts.hu/bf2142ceelan oldalon, ahol 11 órán keresztül figyelheted az adást és hallhatod egy-egy régi Battlefield veterán kommentárjait. ■

Forrás: Electronic Arts

Battlefield 2142
A legutóbbi Battlefield 2142 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.