Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

December 7-én újra elindult a Nokia és a WWF közös telefongyűjtő akciója

2006.12.08. 13:09 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Nokia és a WWF az idei évben is telefongyűjtő akciót indít Magyarországon. Mindenki, aki egy használt Nokia telefont – akkumulátorral együtt – az ország bármely Nokia-üzletébe visszavisz, és kitölti a WWF természetvédelmi kvízét, egy WWF-logóval díszített plüssoroszlánt kap ajándékba. A kérdéssort helyesen kitöltők között pedig 1 darab Nokia 5300 Xpress Music készüléket, 5 darab Nokia hátizsákot és 10 darab WWF pénztárcát sorsolnak ki a szervezők. Az akcióval a Nokia Hungary Kft. nemcsak a régi telefonok környezetbarát újrahasznosítását, hanem a WWF magyarországi tevékenységét is támogatja.
A WWF több mint 40 éve dolgozik a természet védelmén. Detox kampányában a különböző használati tárgyakban található vegyi anyagok veszélyeire hívja fel a figyelmet, támogatva az ezek kivonására, újrahasznosítására való törekvéseket. „A környezet megóvása mindannyiunk közös kötelessége. Bíztatunk minden Nokia-tulajdonost, hogy vigyék vissza használaton kívüli mobiljaikat a Nokia-üzletekbe és csatlakozzanak kampányunkhoz!” – nyilatkozta Márkus Ferenc, a WWF Magyarország igazgatója.
„A mobilkommunikáció gyors elterjedése miatt fontos számunkra, hogy a környezetre gyakorolt hatást minimalizáljuk. A Nokia elkötelezettsége a környezetvédelem iránt nem újkeletű a Nokia teljes tevékenységét – a terméktervezéstől a termelési folyamatokon át az újrahasznosításig - áthatja a környezetért felelős gondolkodásmód.– mondta el Greig Williams, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Célunk, hogy amit lehet újra felhasználhatóvá tegyünk, a környezetre káros anyagokat pedig megfelelő módon semlegesítsük” – tette hozzá. Magyarországon a Nokia üzleteiben a már több éve visszaveszik a régi, már nem használt Nokia mobiltelefonokat és tartozékokat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.