Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Magyarországon is indul a Windows Live

2006.11.01. 10:04 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Microsoft sajtótájékoztató keretében mutatta be nemrég Windows Live technológiájának magyar verzióját. Az immár 47 országban elérhető szolgáltatással a szoftveróriás egyik nem titkolt célja, hogy megfelelően nagy szeletet haraphasson ki a hazai online reklámtortából. Ezt a meglévő kb. 1,34 millió magyar MSN Messenger és 325 ezer MSN Hotmail felhasználóra alapozva szándékozza elérni, új szolgáltatások bevezetésével. Ezek egy része ingyenes, egy része pedig hirdetésekből támogatott szolgáltatás lesz.
A Windows Live egyik fő jellemzője, hogy a felhasználót helyezi a központba: az msn.com weboldallal a live.hu szemben nem egy minél szélesebb kör számára hasznos kezdőoldalt kapunk, hanem egy keresőből és egy teljesen testre szabható felületből álló site-ot. A regisztrált felhasználók pedig tetszőlegesen alakíthatják ki ezt a nyitóoldalt: RSS feedek híreit vagy különböző kis programokat – ún. gadgeteket – helyezhetnek el rajta. Ilyen gadget lehet például egy időjárás-előrejelzés modul vagy egy térkép.
A Microsoft az alábbi termékek magyarítását teszi elérhetővé az elkövetkező hónapok során: Live Search, Live.hu, Live Messenger, Live Safety Scanner, ideas.live.com. Ezekkel együttesen szeretnének a felhasználóknak egy olyan környezetet biztosítani, melyben hatékonyan tudják megszerezni a számukra szükséges információkat az internetről, kapcsolatot tartani barátokkal és ismerősökkel, megosztani személyes adatokat, fotókat, és mindezt úgy, hogy eközben teljes biztonságban érzik magukat és adataikat. Egyes szolgáltatások oldalán pedig a személyes érdeklődési körnek megfelelő hirdetések jelennek meg a felhasználóknak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Sniper Elite 4 sztori trailer

Mi történt Olaszországban 1943-ban?

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.