Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Commander - Europe at War - a Panzer General nyomán

2006.12.13. 19:45 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ma már hírt adtunk egy második világháborús stratégiáról, ám második versenyzőnk nem épp ugyanazt a stílust képviseli, mint a Sudden Strike. A Commander - Europe at War ugyanis nem valósidejű, hanem körökre osztott játék, s képeit elnézegetve bizony igen gyorsan a nagy előd, a Panzer General juthat az érdeklődő eszébe. A Firepower Entertainment és a Slitherine Software által közösen készített mű lehetőséget ad, mind a szövetségesek, mind a tengelyhatalmak részéről való hadbalépésre, ahol olyan történelmi csatákat írhatunk át, mint a Barbarossa hadművelet, vagy a partraszálás, miközben ötven találmányt, és öt teljesen különböző technológiát kísérletezhetünk ki ellenségeink ellen. Aki pedig unná a gép elleni csatározást, az többjátékos módban is kipróbálhatja stratégiai vénáját, a gyakorlatilag majd az egész világot bejárhatóvá tevő térképen. Megjelenési dátumról sajnos még nem tudok beszámolni, de türelmetlenebb olvasóink addig is megnézhetik a most kiadott előzetes képeket. ■

előző
következő
Commander - Europe at War - a Panzer General nyomán
Commander - Europe at War - a Panzer General nyománCommander - Europe at War - a Panzer General nyománCommander - Europe at War - a Panzer General nyománCommander - Europe at War - a Panzer General nyomán

hozzászólások (6)

Retee
Retee 2006.12.13. 23:42
Végülis a grafikán túl sokat nem lehet csiszolni. Pl a panzer3D se volt túl nagy siker, szóval tényleg az AI a lényeg. Fogd fel úgy, hogy egy winxp-re optimalizált fejlesztett PG-t kapsz. :)
Lacko
Lacko 2006.12.14. 07:13
Az a baj, hogy ez már az ezredik ilyen PG klón. És ráadásul mind elég gyenge. Nekem ezek közül a Strategic Command 2 tetszett a legjobban, illetve (Palmra) a Blitzgrieg.
Sir Spike
Sir Spike 2006.12.14. 15:37
A Hearts of Iron-t tutti nem üti de a nosztalgikus hangulat mindenképp meglesz.
Sajnos a jellegéből adódóan a fejlesztgetős részekhez nem fűzök nagy reményt.Marad a minél nagyobb sereg&minél nagyobb exp taktika.
Várom a demót(reméljük lesz).
uhu
uhu 2006.12.14. 23:14
Tudtommal volt ZX Spectrumra egy kiváló fejlesztgető, birodalomirányítgató szinttű 2. vh-s stratégia. Már nem emlékszem a nevére, pedig talán még én is ránéztem emulátorral, de nem bírtam túltenni magam a borzalmas grafikán és kezelőfelületen. :-D Bár az kisebb léptékű, de ott van a Steel Panthers is! Ha ezeket a nagy neveket csak 1:1-ben mai grafikára és kezelőfelületre alakítanák (persze 1-2 javítás nem baj), akkor az bőven elég lenne a sikerhez!
De úgy látszik, valamiért ez nem megy...
uhu
uhu 2006.12.14. 23:16
A Panzer General 3D már annyira lebutított volt, h megérdemelte a sorsát. A legelső rész volt a jegjobb a zseniális kampánylehetőségek miatt, a második már lényegesen kevesebbet nyújtott, de még jó volt, a többi viszont már bőrhúzás volt csak szvsz.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.