Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az igazság a múzeumban

2006.12.14. 17:22 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az Éjszaka a múzeumban (Night At the Museum, hazai bemutató: január 18.) egyértelműen a vad forgatókönyvírói fantázia terméke. A film története szerint a New Yorki Természetrajzi múzeumban éjszakánként életre - és kikelnek a tárlóból a kiállítási tárgyak, és a régi rómaiak vad csatákat vívnak a cowboyokkal, míg a kínai porcelánoroszlán a dínócsontvázzal fogócskázik… ezt nem lehet az életből venni. És mégis. Shawn Levy rendező elárulta, hogy a Ben Stiller és Robin Williams főszereplésével készült vígjáték nem teljes kitaláció: a saját gyerekkori emlékei ihlették.
– Egyszer régen, még kölyökkoromban brahiból bent maradtunk éjszakára egy múzeumban a haverommal – meséli a rendező, aki a Rózsaszín párduc után életre kelt mamutokkal forgathatott. – Ott is voltak csontvázak a vitrinben, igaz sokkal kisebbek, mint a mostani filmünkben a dínó. És mégis öt perc bezártság után már úgy féltünk, hogy inkább hagytuk magunkat leleplezni: nem mertük volna ott tölteni az éjszakát. Ezt a kalandot egyszer elmeséltem Ben Garant forgatókönyvíró barátomnak, aki azt mondta: „hisz ez egy kész film!” és végül úgy is lett. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.