Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

A Nokia és Brian Eno közös jótékonysági árverést hirdet

Az interneten tíz Nokia 8800 Sirocco Brian Eno Signature Edition telefont árvereznek el jótékonysági céllal

2007.01.06. 14:57 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

A Nokia és Brian Eno zeneszerző jótékonysági árverést szervez, melynek bevételeiből a Brian Eno által kiválasztott két szervezet, a Keiskamma AIDS kezelési program és a The World Land Trust részesül. A 2007. január 8-án induló és 2007. február 12-én lezáruló árverésen összesen tíz, Brian Eno vésett aláírásával ellátott, egyenként sorszámozott, eredetigazolással rendelkező Nokia 8800 Sirocco Brian Eno Signature Edition mobiltelefon kerül kalapács alá az interneten. A telefonok eladásából befolyó pénzösszegek pedig közvetlenül a jótékonysági szervezetekhez jutnak.
"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nokia 8800 Sirocco Edition hanganyagát megalkotó zeneszerzővel, Brian Enóval együttműködhetünk abban, hogy adományokat gyűjtsünk két ilyen fontos munkát végző szervezet számára" - nyilatkozta Heikki Norta, a Nokia Lifestyle Products alelnöke. "Az árverésen nyertes ajánlattevők a két nemes cél támogatása mellett olyan különleges mobiltelefonok tulajdonosai lesznek, amelyeket a zeneszerző egyenként számozott meg és írt alá." Az árverésről további információ a hivatalos honlapon olvasható. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!