Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ben Stillert kiállították

2007.01.11. 18:36 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A filmekben sok a kitaláció, de a múzeumoknak még hihetünk – gondolhattuk eddig. Mostantól ez sem igaz. t néhány barátja elhívta a New York-i Természettudományi Múzeumba, oda, ahol legújabb, nagyon nagy sikerű családi vígjátéka, az Éjszaka a Múzeumban (Night at the Museum, hazai bemutató: január 18.) játszódik. Stiller szívesen tartott velük, hogy felkeresse még nem is olyan régi dicsősége színhelyét, de alaposan meglepődött: jó néhány tárlóban saját magával kellett szembenéznie!
Barátai ugyanis viccből kicserélték a népviseleteket valamint a polgárháborús egyenruhákat bemutató bábuk fejét: összesen 19 helyen nézett vissza a látogatókra Ben Stiller a vitrinből – Neandervölgyi ősemberként, dél-amerikai indián harcosként, a Vadnyugat meghódítójaként és a konföderáció katonájaként. Ben Stiller állítólag vagy három ilyen bábu előtt is elsétált, mire feltűnt neki a ravaszság – akkor viszont az egész épületet végigszáguldozta, hogy megtalálja magát. Beszámolók szerint csak azt panaszolta, hogy a kiállított őslénynek nem kölcsönözték oda az arcát.
A múzeum igazgatósága csak egy napra engedélyezte az átalakítást, ám ahhoz hozzájárult, hogy egyetlen helyen meghagyják a tárlóban a színész arcvonásait. De hogy hol, azt nem tették közzé: szeretnék, ha minél többen mennének múzeumba, és maguk keresnék meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!