Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ben Stillert kiállították

2007.01.11. 18:36 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A filmekben sok a kitaláció, de a múzeumoknak még hihetünk – gondolhattuk eddig. Mostantól ez sem igaz. t néhány barátja elhívta a New York-i Természettudományi Múzeumba, oda, ahol legújabb, nagyon nagy sikerű családi vígjátéka, az Éjszaka a Múzeumban (Night at the Museum, hazai bemutató: január 18.) játszódik. Stiller szívesen tartott velük, hogy felkeresse még nem is olyan régi dicsősége színhelyét, de alaposan meglepődött: jó néhány tárlóban saját magával kellett szembenéznie!
Barátai ugyanis viccből kicserélték a népviseleteket valamint a polgárháborús egyenruhákat bemutató bábuk fejét: összesen 19 helyen nézett vissza a látogatókra Ben Stiller a vitrinből – Neandervölgyi ősemberként, dél-amerikai indián harcosként, a Vadnyugat meghódítójaként és a konföderáció katonájaként. Ben Stiller állítólag vagy három ilyen bábu előtt is elsétált, mire feltűnt neki a ravaszság – akkor viszont az egész épületet végigszáguldozta, hogy megtalálja magát. Beszámolók szerint csak azt panaszolta, hogy a kiállított őslénynek nem kölcsönözték oda az arcát.
A múzeum igazgatósága csak egy napra engedélyezte az átalakítást, ám ahhoz hozzájárult, hogy egyetlen helyen meghagyják a tárlóban a színész arcvonásait. De hogy hol, azt nem tették közzé: szeretnék, ha minél többen mennének múzeumba, és maguk keresnék meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.