Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Rock - februárban jön a végleges verzió

Addig is azonban a bétával ingyenesen lehet játszani.

2007.01.15. 11:15 | szerző: Retee | kategória: Játék

A multiplayer módra kihelyezett belső nézetes akciójátékok mindig is népszerűek voltak, akár egy egyszerű lőj szét mindenkit fajtáról, akár a legösszetettebb csapat orientált programról is legyen szó. Az utóbbi kategóriát erősíti a dél-koreai fejlesztésű War Rock, amely talán még a Counter-Strikenál is nagyobb hangsúlyt fektet a taktikai összecsapásokra. De lássuk részletesebben:

    • Többféle karakterrel lehet a pályára belépni: katonai-mérnök - alapfegyverzettel rendelkezik (Colt, MP5), elsődleges képessége a harceszközök javítása, és fejlesztése, vezetése; orvos - szintén alapfegyverzettel veti magát harcba, elsődleges funkciója a gyógyítás; felderítő - a már megszokott fegyverek mellett gránáttal is rendelkezik, elsődleges képessége pedig az ellenséges egység tulajdonságainak, karakterosztályának megállapítása, de kiválóan alkalmas fedezésre, illetve a távolról való gyilkolásra; harcos - értelemszerűen a közelharc, a tűzpárbajok megfelelő jelöltje; nehézfegyveres katona - speciálisan erős fegyverekkel indul csatába, és főként az ellen járműveinek kiiktatására használható.
    • Ahogy az előzőekből sejthető, itt járművek is igénybe vehetőek, amelyek halálos erőt biztosítanak a stratégiai pontokon. Tizenhat különböző darab használható: helikopter, tank, terepjáró, vadászgép, motor, hajó stb.
    • Több mint húsz fegyver: gépágyúk, aknák, gránátok, aknavetők stb.
    • Rengeteg féle pálya, amelyeken más-más taktikát érdemes követni, és más a maximális játékos szám is (16-36)

    A február 6-án megjelenő Premium Editions ezen kívül teljes mértékben támogatja a klánok, tornák szervezését, és extra fegyver slotokat is felkínál magával. Addig is, akit érdekel a játék, az a hivatalos honlapon töltheti le a béta verziót, de előtte még figyelmébe ajánlanám a most kiadott trailert is. ■

előző
következő
War Rock - februárban jön a végleges verzió
War Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzió
War Rock
A legutóbbi War Rock cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.