Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Rock - februárban jön a végleges verzió

Addig is azonban a bétával ingyenesen lehet játszani.

2007.01.15. 11:15 | szerző: Retee | kategória: Játék

A multiplayer módra kihelyezett belső nézetes akciójátékok mindig is népszerűek voltak, akár egy egyszerű lőj szét mindenkit fajtáról, akár a legösszetettebb csapat orientált programról is legyen szó. Az utóbbi kategóriát erősíti a dél-koreai fejlesztésű War Rock, amely talán még a Counter-Strikenál is nagyobb hangsúlyt fektet a taktikai összecsapásokra. De lássuk részletesebben:

    • Többféle karakterrel lehet a pályára belépni: katonai-mérnök - alapfegyverzettel rendelkezik (Colt, MP5), elsődleges képessége a harceszközök javítása, és fejlesztése, vezetése; orvos - szintén alapfegyverzettel veti magát harcba, elsődleges funkciója a gyógyítás; felderítő - a már megszokott fegyverek mellett gránáttal is rendelkezik, elsődleges képessége pedig az ellenséges egység tulajdonságainak, karakterosztályának megállapítása, de kiválóan alkalmas fedezésre, illetve a távolról való gyilkolásra; harcos - értelemszerűen a közelharc, a tűzpárbajok megfelelő jelöltje; nehézfegyveres katona - speciálisan erős fegyverekkel indul csatába, és főként az ellen járműveinek kiiktatására használható.
    • Ahogy az előzőekből sejthető, itt járművek is igénybe vehetőek, amelyek halálos erőt biztosítanak a stratégiai pontokon. Tizenhat különböző darab használható: helikopter, tank, terepjáró, vadászgép, motor, hajó stb.
    • Több mint húsz fegyver: gépágyúk, aknák, gránátok, aknavetők stb.
    • Rengeteg féle pálya, amelyeken más-más taktikát érdemes követni, és más a maximális játékos szám is (16-36)

    A február 6-án megjelenő Premium Editions ezen kívül teljes mértékben támogatja a klánok, tornák szervezését, és extra fegyver slotokat is felkínál magával. Addig is, akit érdekel a játék, az a hivatalos honlapon töltheti le a béta verziót, de előtte még figyelmébe ajánlanám a most kiadott trailert is. ■

előző
következő
War Rock - februárban jön a végleges verzió
War Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzióWar Rock - februárban jön a végleges verzió
War Rock
A legutóbbi War Rock cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.