Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Godfather játékok

Két új játék készül konzolokra.

2007.01.15. 20:54 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts és a Paramount Digital Entertainment bejelentették, hogy a The Godfather sorozat két új taggal bővül. A The Godfather The Don’s Edition a PLAYSTATION 3 számítógépes szórakoztató rendszerre, a The Godfather BlackHand Edition pedig a Nintendo Wii videojáték- és szórakoztató rendszerre jelenik meg. A The Godfather The Don’s Edition-höz tartozik a The Corleone kiegészítő is, amely új küldetéseket kínál számunkra, a The Godfather BlackHand Edition pedig fejlett harcélményt nyújt a mozgás alapú BlackHand vezérlésnek köszönhetően. A játékok várhatóan 2007 márciusában jelennek meg.
A PLAYSTATION 3 platformon a The Godfather The Don’s Edition, a Nintendo Wii konzolon pedig a The Godfather BlackHand Edition kínál vadonatúj lehetőségeket arra, hogy egyszerű közkatonából Donná válj, miközben irányításod alá vonod New York utcáit. Lépj a végrehajtás vagy a vezetés útjára, hiszen ezek mindegyike sajátos előnyökkel és elsajátítható készségekkel rendelkezik. Most a megfelelő szereplőkkel szóba elegyedve megtudhatod a legfrissebb híreket a sáros rendőrökről, felszámolhatod a rivális családok további két, módosított főhadiszállását, elvállalhatsz további öt gyilkossági megbízást, és segítségül hívhatod a Corleone család megerősített kivégzőosztagait is, ha az események igazán komolyra fordulnak. A The Godfather The Don’s Edition ezen felül egy felfedezésre és kiaknázásra váró új hajógyár és vasúti gyár szállítási csomópontot is tartalmaz, így a Cosa Nostra fejévé válásig vadonatúj veszélyekben és izgalmakban bővelkedő út vezet.
A The Godfather The Don’s Edition teljes mértékben kihasználja a PLAYSTATION 3 SIXAXIS vezérlőjét A The Godfather BlackHand Edition továbbfejlesztett, hiperintuitív BlackHand vezérlésével, a Wii-mote és Nunckuck vezérlőket használva alaposan helybenhagyhatod ellenfeleidet, a Wii-mote vezérlővel közvetlenül a képernyőre mutatva pedig hajszálpontosan célozhatsz a lőfegyverekkel. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.