Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Godfather játékok

Két új játék készül konzolokra.

2007.01.15. 20:54 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts és a Paramount Digital Entertainment bejelentették, hogy a The Godfather sorozat két új taggal bővül. A The Godfather The Don’s Edition a PLAYSTATION 3 számítógépes szórakoztató rendszerre, a The Godfather BlackHand Edition pedig a Nintendo Wii videojáték- és szórakoztató rendszerre jelenik meg. A The Godfather The Don’s Edition-höz tartozik a The Corleone kiegészítő is, amely új küldetéseket kínál számunkra, a The Godfather BlackHand Edition pedig fejlett harcélményt nyújt a mozgás alapú BlackHand vezérlésnek köszönhetően. A játékok várhatóan 2007 márciusában jelennek meg.
A PLAYSTATION 3 platformon a The Godfather The Don’s Edition, a Nintendo Wii konzolon pedig a The Godfather BlackHand Edition kínál vadonatúj lehetőségeket arra, hogy egyszerű közkatonából Donná válj, miközben irányításod alá vonod New York utcáit. Lépj a végrehajtás vagy a vezetés útjára, hiszen ezek mindegyike sajátos előnyökkel és elsajátítható készségekkel rendelkezik. Most a megfelelő szereplőkkel szóba elegyedve megtudhatod a legfrissebb híreket a sáros rendőrökről, felszámolhatod a rivális családok további két, módosított főhadiszállását, elvállalhatsz további öt gyilkossági megbízást, és segítségül hívhatod a Corleone család megerősített kivégzőosztagait is, ha az események igazán komolyra fordulnak. A The Godfather The Don’s Edition ezen felül egy felfedezésre és kiaknázásra váró új hajógyár és vasúti gyár szállítási csomópontot is tartalmaz, így a Cosa Nostra fejévé válásig vadonatúj veszélyekben és izgalmakban bővelkedő út vezet.
A The Godfather The Don’s Edition teljes mértékben kihasználja a PLAYSTATION 3 SIXAXIS vezérlőjét A The Godfather BlackHand Edition továbbfejlesztett, hiperintuitív BlackHand vezérlésével, a Wii-mote és Nunckuck vezérlőket használva alaposan helybenhagyhatod ellenfeleidet, a Wii-mote vezérlővel közvetlenül a képernyőre mutatva pedig hajszálpontosan célozhatsz a lőfegyverekkel. ■

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.