Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Richard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozó

Díjátadás és gokartozás a HungaroKart pályán a Logitech támogatásával.

2007.01.17. 22:39 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A mogyoródi HungaroKart Go-Kart Centerben találkoztak január 13-án, szombaton a szimulátoros versenyzés rajongói, ahol átadták a 2006-os Magyar Richard Burns Rally Bajnokság legjobb versenyzőinek járó díjakat is.
Az RBRchamp a "Richard Burns Rally Word Championship" rövid neve, ami egy nemzetközi bajnokság sorozat. A bajnokság szervezése 2005-ben egy svéd rally rajongó nevéhez fűződik, aki a 2005-ös szezon még maga bonyolította le. 2006-ra a nagy nemzetközi érdeklődésnek köszönhetően rengeteg egyéni versenyző és csapat nevezett be. Az RBRchamp világbajnokság a valódi WRC versenynaptárát és szisztémáját követi, mindig a valódi WRC futamot követő hétvégén vannak a versenyek, melyek szintén két versenynapból állnak. 2006-ban ennek megfelelően 16 rally került megrendezésre, ahol 16-24 gyorsasági szakaszt kellett teljesíteni. A verseny 4 kategóriában (WRC, WRC Classic, N4, S1600) folyt 250 regisztrált nevező részvételével, míg a 2007-es szériában a jelenleg 285 regisztrált induló immár 5 kategóriában indulhatnak a versenyők az előző évi 4-el szemben.
A magyar bajnokság győzteseinek a magyar rally legismertebb és legeredményesebb versenyzői, Benik Balázs, Turi Tamás, Spitzmüller Csaba, Bútor Róbert és Varga "Cigány" Zoltán adták át a díjakat szombaton. Ezen kívül a Logitech képviselője Momo Racing Force Feedback Wheel és Formula Force EX Force Feedback Wheel kormánykerekekkel is jutalmazta a legjobbakat. Bors Kálmán, a Logitech magyarországi értékesítési igazgatója az átadás előtt elmondta, hogy ezzel az ajándékkal szeretnék elismerni a versenyzők teljesítményét, és általában a bajnokság színvonalát. Mint kiderült, a szimulációs bajnokság díjazottainak 90 százaléka Logitech kormányt használ, ami az eredmények szerint jelentős technikai előnyt biztosít a használóinak.
A díjátadó rendezvényen a meghívottaknak lehetőségük volt megtapasztalni a Logitech G25 kormányának egyedülálló képességeit a kihelyezett gépeken. Ezen kívül gokartozhattak, és találkozhattak a magyar Rally Országos Bajnokság legjobb pilótáival is. Az eseményen elárulták a bajnokság szervezői, hogy idén várhatóan márciusban indul útjára a 4. magyar bajnokság, melyben a szabályok részben átdolgozásra kerülnek, hogy a versenysorozat továbbra is érdekes és kezelhető maradjon. A magyar RBR bajnokságra általában az európai átlag feletti számban neveznek. A bajnokság eredményei megtalálhatóak a www.rallysimfans.hu internetes oldalon.
Nézd meg a díjátadón és az azt követő gokartozáson készült fotóinkat a galériában!

előző
következő
Richard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozó
Richard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozóRichard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozóRichard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozóRichard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozóRichard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozóRichard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozóRichard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozóRichard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozóRichard Burns Rally Bajnokság díjkiosztó és rallysimfans találkozó

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.