Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

300 izmos férfi

2007.01.19. 19:26 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Nem ritka, hogy egy film főszereplői a forgatás előtt edzőtáborba vonulnak: van, akinek izmosodnia, van, akinek híznia vagy fogynia kell ahhoz, hogy hitelesen jeleníthesse meg figuráját, és egy jó szerepért a legtöbb színész hajlandó is alávetni magát a szigorú tréningnek.
A 300 (hazai bemutató: március 22.) különleges film: ezúttal az összes férfiszínésznek kellett hat héten át nagyon keményen edzenie: ugyanis mindannyian félmeztelenül szerepelnek a filmben, és mivel azt a 300 különlegesen kiképzett, különösen elszánt spártai harcost keltik életre, akik meghátrálásra kényszerítették a sok tízezres perzsa sereget, muszáj volt tökéletesen kidolgozott felsőtestre szert tenniük.
– A filmünk semmilyen szempontból nem lesz hű a történelmi tényekhez – jelentette ki Zack Snyder rendező – a spártaiak igazából szorosan egymás mögött állva, falanxban harcoltak, az pedig unalmas. Nekünk az volt a lényeg, hogy nagyon klasszul nézzen ki a csata. Ha már ilyen férfiak szerepelnek a filmben, szeretném, ha a nézők jól is láthatnák őket. Cool filmet akarunk, nem történelemórát.
És ebben valószínűleg Frank Miller neve is, aki a Sin City – A bűn városa író-rendezője, egy biztosíték lehet, hiszen ő készítette a film alapjául szolgáló képregényt. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.