Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aranyon a Code of Honor

Hamarosan a francia idegenlégió kötelékébe csatlakozhatunk a City Interactive jóvoltából

2007.01.22. 14:15 | szerző: Retee | kategória: Játék

Lehet, hogy túl sok Rejtő Jenő könyvet olvastam, mindenesetre mindig is érdekelt és lenyűgözött a francia idegenlégió, akik Afrikában, a homokdűnék árnyékában vívják a mai napig a történelemkönyvekbe be nem kerülő harcaikat. Valószínűleg a City Interactive-os srácok is így vélekedtek, hiszen még a tavalyi év folyamán belefogtak a Code of Honor című játékuk fejlesztésébe, amely az előbb említett helyekre viszi el az embert, virtuálisan. Bevetési helyszínünk Elefántcsontpart, ahol dúl a civil háború, és új hadurak születnek nap mint nap, akik aztán felállíthatják a saját kis seregüket, és nekikezdhetnek a mészárlásnak, marakodásnak. Ebbe a meglehetősen feszült helyzetbe kapcsolódhatunk be, méghozzá úgy, hogy a Légió által valóságban is használt uniformisban feszítünk, az ő hivatalos fegyvereikkel lövöldözhetünk, és az ott megszokott rangú emberek irányítanak minket. A hamarosan kiadásra kerülő FPS program felkészült a helyszínekből, műholdfelvételek alapján realisztikus városokat, településeket, partszakaszokat készítettek el, és a küldetések az aktuális politikai helyzetet próbálják szemléltetni. Megjelenés idén februárban, de addig is nézzétek meg a most kiadott két képet. ■

előző
következő
Aranyon a Code of Honor
Aranyon a Code of HonorAranyon a Code of Honor
Code of Honor
A legutóbbi Code of Honor cikkek, hírek

hozzászólások (7)

KisCsirkee
KisCsirkee 2007.01.22. 16:41
Ha nem utállnám a franciákat talán adnék neki 1 esélyt, a Clarion meg egy rtakat SZARR! :-D
Ákos2
Ákos2 2007.01.22. 18:45
Én örölük neki, hogy lesz ilyen játék. Kit érdekel már az amerikai elit alakulat. Végre a "mostohafiúk" légióját is kipróbálhatjuk. Nekem tetszik a FAMAS. Annyira nem lehet gáz, bár nem CS-tem soha. Ha nem valami Specnaz színvonalú játék, akkor biztosan kipróbálom majd.
Lacko
Lacko 2007.01.23. 07:43
Én mondjuk nem a játékban gondoltam a FAMAS-ra, hanem az életben. Egy rakás szar az egész. Erre már a békák is rájöttek, de a nemzeti büszkeségük tiltja, hogy G36-ot rendeljenek a fritzektől.

Az amcsikat én is unom, ezért ajánlom a briteket L80-nal, vagy a németeket G36-tal. Ha meg idegenlégió, akkor már inkább spanyol. Nekik is G36 van, ha jó tudom.
Ákos2
Ákos2 2007.01.23. 19:42
Én nem hallottam, hogy a FAMAS-al bajok lennének. Annál inkább az SA-80-al! A G-36 elég drága buli, még a francia hadseregnek is. Azt meg te se mondhatod komolyan, hogy egy egyszerű fegyver miatt kihagynád a francia idegenlégiót! Lehet, hogy az van a spanyoloknak, de hol vannak ők a franciktól?
kaleidoszkop
kaleidoszkop 2008.06.19. 11:53
Nem tudom...nekem semmi bajom a franciákkal. Mondjuk a gagyi FAMASuk helyett tervezhetnének valami jobbat.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.