Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Hamarosan érkezik a PlayStation 3

A Sony az éjjel bejelentette a PS3 debütálási időpontját.

2007.01.25. 12:39 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Sony

Sok pletyka, információ morzsa és egyéb zavaró tényező vette körül az utóbbi időben a Sony következő generációs konzolját, a Playstation 3-at. A tengeren túl már egy ideje debütált PS3 megjelenése bizonytalan volt Európában, hiszen egyes hírek szerint áprilisra, mások szerint egészen őszre csúszott a PAL területeken való feltűnés. Nos, ma éjjel pontot tett a találgatások végére a Sony, hiszen bejelentette: új játékgépük március 23-án már kapható lesz Európában, Ausztráliában és Afrikában is, 599 euroért. Méghozzá egyelőre csak a 60 gigás modell, a 20-as valamikor a későbbiek során válik elérhetővé. A debütálás után egyből harminc játék vásárolható meg hozzá, amelyek között olyan neveket találunk, mint a Fall of Man, a MotorStorm, a Genji: Days of the Blade, vagy éppen a Formula 1 Championship Edition.
Az indulás részleteiről szólva David Reeves, a SCEE elnöke a következőket nyilatkozta: “Miután a PS3-at óriási sikerrel vittük piacra Japánban és Észak-Amerikában, nagy örömünkre szolgál, hogy megkezdhetjük a készülék tömeges forgalmazását az SCEE területeken is. Az, hogy több mint 30, különböző műfajokhoz tartozó játékot kínálunk már az induláskor, a PlayStation eddigi legnagyobb induló választékát jelenti, és maximálisan kielégíti az európai PlayStation rajongók igényeit."
A várakozások szerint egymillió PS3 készülék kerül majd a boltokba az indulás időszakában, amelyekhez az alábbi kiegészítők is megvásárolhatóak.

  • SIXAXIS™ vezeték nélküli kontroller (€49,99)
  • Blu-ray Disc távirányító (€24,99)
  • HDMI kábel (€24,99)
  • AV kábel (€16,99)
  • Komponens AV kábel (€24,99)
  • S Video kábel (€16,99) ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.