Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A 23-as átok

2007.02.02. 13:38 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A jóslat valóra válik? Joel Schumacher új thrillerében minden, ami félelmetes, egy szám körül forog. A főszereplő, a komikus figuráktól először messzire barangoló Jim Carrey A 23-as szám-ban (Number 23, hazai bemutató: május) talál egy könyvet, melynek A 23-as szám a címe: és kénytelen rájönni, hogy minden vészjósló adat, ami e számról a könyvben szerepel, az rá, csak rá vonatkozik: és minden, amit a könyv jósol, az meg is történik vele. Mindez persze játék, gondolták az alkotók: egészen addig, míg valaki meg nem nézte a sorszámokat a rendező filmográfiájában: Schumachernek, aki 1974-ben kezdte pályáját, és olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint az Összeomlás, az Egyenesen át, vagy Az ügyfél, ez éppen a 23. rendezése. Sőt, Carrey azt állítja, hogy éppen 23 sornyi szöveget kapott a direktortól, amikor a film előtti próbafelvételt elkészítették.
A forgatáson szerencsére semmi borzasztó nem történt: de ki tudja, mi vár a meghívottakra a február 23-i amerikai bemutatón. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.