Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hugh Grant húsz évvel ezelőtt

2007.02.08. 18:52 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Vannak, akik igyekeznek minél modernebbnek látszani. Február 4-én London egyik legnagyobb, legelegánsabb mozija, a Leicester Square-i Odeon az ellenkező utat választotta: mindent elkövetett, hogy húsz évet visszarepüljön az időben. A Zene és szöveg (Music & Lyrics, hazai bemutató: március 8.) díszbemutatójára a nyolcvanas évek díszletibe öltöztették az épületet, a személyzetet, sőt, a vendégeket is igyekeztek rávenni, hogy az akkori divatnak megfelelő ruhában jöjjenek. Az ok: Hugh Grant és Drew Barrymore új romantikus vígjátékában Grant egy divatból rég kiment popegyüttes egykori csillagát alakítja, aki már csak ócska nosztalgiaműsorokban lép fel; mindaddig, amíg esélyt nem kap a nagy visszatérésre. Csak egy új slágert kéne írnia, ami viszont kizárólag a vonakodó Barrymore segítségével sikerülhet.
A filmben bőven láthatóak részletek Hugh Grant sikeres fiatalkorából: a vígjáték alkotói egyebek közt egy korabeli videóklipet is készítettek vele, kinyomtatták akkori plakátjait és a régi újságokat, amelyeknek a címlapján a történet szerint pompázott.
– A 80-as években játszódó jelenetekhez megpróbáltak húszévesre maszkírozni – mesélte újságíróknak Grant, amikor megérkezett a premierre. – Sokáig és keményen dolgoztak, végül 46 évesből sikerült nekik 45 évesre maszkírozniuk engem. Viszont mellékhatásként tökéletes nővé változtattak. Valószínűleg kevesebb rúzsra lett volna szükség. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.