Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Nicolas Cage tetoválása

2007.02.08. 19:02 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az álmok valóra válnak – és ez néha komoly gondokat okoz. Nicolas Cage például, A szellemlovas (Ghost Rider, hazai bemutató: március 1.) képregény-változatának igazi rajongója volt, és komoly energiát fektetett abba, hogy ő játszhassa el álmai szerepét. A misztikus történet szerint egy motoros kaszkadőr eladja a lelkét az ördögnek, aki cserébe fantasztikus motoros trükkökhöz és sikerekhez segíti pártfogoltját; viszont eljön az idő, hogy cserébe kér valamit.
Cage nem szorult előtanulmányokra: garázsában már öt Szellemlovas-motor állt, kívülről ismerte kedvenc hőse összes kalandját és minden mozdulatát: felkészülve érkezett a forgatásra. Csak arról feledkezett meg, hogy a hátára van tetoválva egy Szellemlovas-logó: márpedig igen furcsán festett volna, ha a főszereplő saját magát viseli a bőrén. Mindazon jelenetek előtt, melyekben Cage félmeztelenül látszik, a sminkesek vagy másfél órát töltöttek azzal, hogy tökéletesen eltüntessék a tetkó nyomait: mely a szereplő rajongását fejezi ki a szerepe iránt. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.