Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Your Print - immár Magyarországon is

A Canon kibővíti a Your Print fotónyomtatási szolgáltatást elérő országok körét.

2007.02.10. 12:56 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

A Canon bejelentette, hogy négy további országra is kiterjeszti sikeres „Your Print” elnevezésű internetes szolgáltatását, amely mától Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is elérhető. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó az Interneten keresztül ingyenes tesztnyomatot rendeljen kedvenc fotójáról, amely az általa kiválasztott Canon nyomtatóval készült. Az ingyenes szolgáltatást igénybe vevők feltölthetik kedvenc fotójukat a Your Print honlapjára (vagy onnan választhatnak egy tetszőleges professzionális fotót), majd a 27 rendelkezésre álló Canon fotónyomtatóból kiválaszthatják, hogy melyik modellel nyomtassák ki a tesztfotót.
Jelenleg a PIXMA multifunkciós eszközei és fotónyomtatói közül, valamint a PIXMA Mini és PIXMA Pro sorozatokból lehet választani, de rövidesen a SELPHY nyomtatók is megjelennek a tesztelhető készülékek között. A nyomatok a Canon 4 x 6” Photo Paper Pro fotópapírjára készülnek, a képeket 24 órán belül postára adják, így a címzett általában 2-3 napon belül megkapja a fotót.
„A Your Print azt teszi lehetővé, hogy a vásárlók saját kedvenc felvételeiken tesztelhessék le a Canon nyomtatók kivételes nyomtatási minőségét, ennek eredményeként sokkal megalapozottabb döntéseket hozhassanak,” – mondta Christiaan Holman, a Canon Consumer Imaging Europe New Media vezetője. „Az Internet terjedésével Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában logikus lépés volt ennek az innovatív internetes szolgáltatásnak a kiterjesztése.” Az érdeklődők a Canon honlapján próbálhatják ki a Your Print funkcióját. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.