Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Your Print - immár Magyarországon is

A Canon kibővíti a Your Print fotónyomtatási szolgáltatást elérő országok körét.

2007.02.10. 12:56 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

A Canon bejelentette, hogy négy további országra is kiterjeszti sikeres „Your Print” elnevezésű internetes szolgáltatását, amely mától Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is elérhető. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó az Interneten keresztül ingyenes tesztnyomatot rendeljen kedvenc fotójáról, amely az általa kiválasztott Canon nyomtatóval készült. Az ingyenes szolgáltatást igénybe vevők feltölthetik kedvenc fotójukat a Your Print honlapjára (vagy onnan választhatnak egy tetszőleges professzionális fotót), majd a 27 rendelkezésre álló Canon fotónyomtatóból kiválaszthatják, hogy melyik modellel nyomtassák ki a tesztfotót.
Jelenleg a PIXMA multifunkciós eszközei és fotónyomtatói közül, valamint a PIXMA Mini és PIXMA Pro sorozatokból lehet választani, de rövidesen a SELPHY nyomtatók is megjelennek a tesztelhető készülékek között. A nyomatok a Canon 4 x 6” Photo Paper Pro fotópapírjára készülnek, a képeket 24 órán belül postára adják, így a címzett általában 2-3 napon belül megkapja a fotót.
„A Your Print azt teszi lehetővé, hogy a vásárlók saját kedvenc felvételeiken tesztelhessék le a Canon nyomtatók kivételes nyomtatási minőségét, ennek eredményeként sokkal megalapozottabb döntéseket hozhassanak,” – mondta Christiaan Holman, a Canon Consumer Imaging Europe New Media vezetője. „Az Internet terjedésével Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában logikus lépés volt ennek az innovatív internetes szolgáltatásnak a kiterjesztése.” Az érdeklődők a Canon honlapján próbálhatják ki a Your Print funkcióját. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.