Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Close Combat: Cross of Iron

A Matrix Games felélesztett egy wargamer legendát: a Close Combat sorozatot.

2007.02.13. 11:33 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A hardcode stratégiai játékok kiadásával foglalkozó Matrix Games ma jelentette meg az újjáélesztett Close Combat sorozat első tagját, a Cross of Iron-t.
Szerencsére a felélesztés nem jelentette azt, hogy 3D-sítették vagy egyéb parasztvakító dolgokat tettek volna bele, hanem a tökéletesre kiforrt sorozat hagyományait megőrizve új csatákat és térképeket kapunk csupán. Az igazi CC-rajongók nem is kivánhatnának mást! ■

előző
következő
Megjelent a Close Combat: Cross of Iron
Megjelent a Close Combat: Cross of IronMegjelent a Close Combat: Cross of Iron

hozzászólások (25)

Lacko
Lacko 2007.11.19. 14:17
Na a demot innen tudod leszedni...
ftp://ftp.matrixgames.com/pub/HornetLeader/HornetLeader-Demo.zip
Samu G
Samu G 2007.11.19. 15:26
thx
Morus
Morus 2008.06.30. 16:49
bele olvastam itt a fórumba mert én most szereztem meg a cross of iront.
Nekem nagyon tetszik!igen cc5 motor igen ugyan az de csekély megfigyeléseim alapján úgy hiszem ennek a résznek a legélvezhetőbb a kampánya valószínűleg ezért lett remake belőlle.Mire gondolok? a 4. 5. részben nem nagyon számít (feleg az 5.ben) hogy hány embert vagy egységet vesztesz ott kapsz utánpótlást automatikusan,ellentétben a cross of ironban nem.Itt a szerzett pontok alapján fejlesztheted a gárdádat ill. pótólhatsz egy kilőtt tankot az életben maradt legénységnek és az pl a szegény elhalálozott tőltő miatt a kiválló tüzér még megmarad csak pótólhatod egy olyan töltővel aki gondolom én ügyetlenebbűl kapja elő a lőszert:) viszont egy ilyen veterán csapatban gyorsabban tanúl az újjonc!ebben a részben igazán arról szól a játék hogy minden embered maradjon lehetőleg életben.Ezen kívűl óriásit lépett az AI is előrre!! kipróbáltam a régi harmadik részt is....ég és föld!
na mind1 csak úgy mondtam
Lacko
Lacko 2008.07.01. 07:58
Kösz, hogy megosztottad.
Végül én ki sem próbáltam ezt, hanem csak a modern változatát. Gondolom a motor ugyan az, csak T-34 helyett T-80asok vannak benne és Tigris helyett Abrams-ek. És az nem nyűgözött annyira le. Nem volt rossz, csak éppen - abból - hiányzott a kampány. Szóval jó, hogy ezt leírtad nekünk!
Morus
Morus 2008.07.01. 17:22
NP. Nekem se nagyon tetszett a modern változat,több okból sem de asszem a legjobban én is a kampány hiányát érzem rosznak benne.
Merem állítani hogy a legjobb rész a harmadik remakje.Főleg az emberek fejlődése és bár nincs térkép ahol tologatod az egységeid és a történelen se változtathatsz, egyszerűen csak a kis csatákat nyerheted meg ezt viszont úgy hogy egy egy hadművelet több térképből áll(ez a legjobb) ez úgy fest hogy pl van az 1. a 2. a 3. és a 4. térkép amiken ha a hadművelet offenzív az egyesről indúlsz a 4. felé haladva ha deffenzív akkor a 4. ről indulva az 1. ig vonulhatsz vissza amit viszont már a végsőkig tartani kell.minden hadműletehez "hadműveleti pontokat" adnak az előzőleg nyűjtott teljesítményed alapján így felállítasz egy kis lehetőleg ütőképes gárdát.Hadművelet közben csekély pontokat 50-60 ami csak jobb esetben elég hogy a veszteségeket pótold így egy nagyobb jobb csapat elvesztése a hadműveletbe is kerűlhet.Annyira személyszintű a játék hogy a parancsnok az az a játékos is a térképen szerepel ami a "parancsnoki rádiusz" fogalmát viszi a játékba vagyis egy áttörés vagy egy esetleges bukás múlhat azon hogy hol volt adott esetben a parancsnok.Én úgy érzem ez így nagyon fain és szórakoztató:-) csak ajánlani tudom
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.