Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Faun labirintusa - Biztos menetelés az Oscar-díj felé

2007.02.15. 17:42 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Február 11-én vasárnap este Guillermo del Toro felnőtteknek szóló meséje, A Faun labirintusa besöpörte a Brit Filmakadémia legjobb nem angol nyelvű filmért járó díját. Bíztató jel a hat kategóriában is Oscar-díjra jelölt film számára az angol oscar elnyerése. Ideje lenne egy újságírónak megszólaltatnia azt az amerikai taxisofőrt, aki nélkül se film, se díjeső nem lenne most. Del Toro híres arról, hogy jegyzetfüzeteket vezet filmterveiről, fontos részletekkel, rajzokkal.
Hosszú évek terveit gyűjtötte már össze A Faun labirintusához, amikor a füzetét egy taxi hátsó ülésén hagyta. A sofőr megtalálta és elég nagy jelentőségűnek tartotta a vaskos gyűjtést ahhoz, hogy időt és energiát nem kímélve addig nyomozzon, míg vissza nem tudja juttatni a rendezőnek. Del Toro az esetet égi áldásként élte meg, és végső megerősítésül, hogy a filmnek el kell készülnie. Február 25-ére mindenestre megérdemelne egy meghívót a Kodak filmszínházba az a taxisofőr. ■

Forrás: Best-Hollywood

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.