Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Gyilkos-e Bruce Willis?

2007.02.22. 19:06 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A jó krimi az, amelyik rejtélyes, ám végül minden néző úgy érzi, nem lehetett volna más a vége, mint ami – legyen bármilyen meglepő is. Halle Berry és Bruce Willis új erotikus thrillere, a Vadidegen (Perfect Straner, hazai bemutató: április 12.) már története során szolgál néhány vad fordulattal. Halle Berry újságírót alakít benne, aki egy barátnője halála után nyomozva keveredik bele az internetes szexklubok életébe, és így jut el hús-vér gyanúsítottjáig, akit Willis játszik. Ám a meglepő befejezés annyira meglepő, hogy ők sem tudják, mi az.
– Sajnálom, nem tudom megmondani, én vagyok-e a gyilkos, vagy nem – hárította el Bruce Willis az őt ostromló újságírókat, és nemcsak azért mondta ezt, mert titoktartást ígért az alkotóknak. A filmesek ugyanis három egymásnak teljesen ellentmondó befejezést készítettek a Vadidegen-hez: mindegyik logikus, és mindegyikben más a bűnös. Hogy végül melyik jut el áprilisban a mozikban, azt még nem döntötték el: egyelőre szűk körű tesztvetítéseken próbálgatják, hogy melyik hat a legizgalmasabban.
– Szerettem volna elmenni egy ilyen vetítésre, mert nagyon kíváncsi vagyok a végére – mesélte Bruce Willis – de nem engedték: azt mondták, ez befolyásolhatná a többi nézőt. Úgyhogy most a premierig izgulhatok, hogy én vagyok-e a gyilkos. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.