Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tíz csapás a forgatáson

2007.02.22. 19:10 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A legtöbb ember nem hisz a babonákban, és nem gondolja, hogy mindaz, amit misztikus filmekben lát, valósággá válhat. De azért fél tőle. A tíz csapás (The Reaping, hazai bemutató: április 26.) című új, nagyköltségvetésű misztikus thriller története szerint egy amerikai kisvárosban megismétlődik a bibliai tíz csapás. A forgatáson elterjedt a hír: a stáb tagjaira is az Úr bosszúja vár. Nemrég egy világosító nyilatkozott egy angol bulvárlapnak, és beismerte, ő kezdte viccből mondogatni, hogy egy hajnali bevilágítás során sáskák hullottak rájuk az égből. Elmondása szerint nem számított rá, hogy a poénja ilyen hamar elterjed, és mindenki komolyan veszi – de annyira, hogy a világosító maga is félni kezdett munka közben.
Valószínűleg ennek köszönhető, hogy amikor egy fontos – és ijesztő – jelenet felvétele közben, mindannyiszor ugyanazon a ponton kikapcsolt a hangrögzítő-berendezés, a stábon úrrá lett a pánikhangulat: miután a furcsa véletlen négyszer újra megismétlődött, a rendező inkább hangfelvétel nélkül, némán forgatta végig a napot.
Egyedül talán a film főszereplője, Hilary Swank nevette ki végig a misztikusnak tűnő jelenségeket. Ám, amikor a Katrina-hurrikán érkezése miatt félbeszakadt a forgatás, és őt is helikopteren kellett evakuálni, kicsit elgondolkodott.
– Nem vagyok babonás – nyilatkozta a kétszeres Oscar-díjas színésznő. – Sem szerencsében, sem átokban nem hiszek. A hurrikán azért engem is elbizonytalanított. Amikor a stúdió néhány héttel később behívott A tíz csapás pótforgatására, úgy búcsúztam el otthon, mint aki talán sose megy haza… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.