Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Három új Buzz! játék készül PS2-re

A berregők már készen állnak a második menetre.

2007.02.26. 18:57 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Sony

A Sony Computer Entertainment Europe három új Buzz! résszel jelenik meg! A Buzz! Junior: RoboJam kerül elsőként a boltokba, majd októberben a Buzz! Junior: Monsterama, végül a Buzz! Junior: DinoStars 2008. márciusában. A Buzz! sorozat TV stúdiós vetélkedői helyett a Buzz! Junior egészen új játékmódot kínál a családoknak, a híres Buzz! berregők színes nyomógombjainak segítségével. Ezek a villámsebes ügyességi és gyorsasági játékok ideális szórakozást nyújtanak szülőknek és gyerekeknek egyaránt.
A Buzz! Junior: RoboJam egy futurisztikus világba repíti el a játékost, ahol szemtelen robotok vadásszák le a rakétákat, táncolhatunk egy óriási űr polippal, sőt, azt is kipróbálhatjuk, hogyan boldogulunk autós törésteszt-próbababaként. Akár egyszerre négy játékos is megragadhatja a berregőt, és bekapcsolódhat a Robot Akadémia csatájába, ahol 25 különböző versenyszámban lehet versenyezni mogyoró pontokért. Gyűjtsd Te össze a legtöbb mogyorót, és legyen Tiéd a Hónap Robotja díj! A nagy oktánszámú csúcsizgalom garantált!
Nem jött össze négy játékos? Semmi baj – a Buzz! Junior: RoboJam fel van szerelve a teljesen új “SmartBot” mesterséges intelligenciával. Ha nem vagytok elegen, a PlayStation 2 majd kipótolja a hiányzó játékosokat. De ha egyedül játszol, akkor is egy teljes robotcsapat ellen veheted fel a harcot. ■

hozzászólások (1)

-Jozef-
-Jozef- 2007.02.26. 19:25
Ezt a Buzz!-t Buzzinak kell olvasni?:-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.