Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új notebook család az Asustól

Az ASUS A8Jr Notebook termékcsalád a világon először ATI Mobility Radeon X2300-al.

2007.02.28. 18:25 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A jobb grafikai teljesítmény iránti növekvő keresletre válaszul, az ASUS bejelentette az A8Jr notebook családot, mely a legújabb vizuális és grafikai képességekkel rendelkezik. A vékony és pehelykönnyű A8Jr az Intel Core2 Duo alapra épül, és a világ első olyan notebook termékcsaládja, mely ATI Mobility RadeonX2300 GPU-t használ az erőteljes grafikai hatásért.
“Folyamatosan nő az igény az egyre nagyobb grafikai teljesítményre és a szórakoztatáshoz, alkalmazásokhoz szükséges erőteljes grafikára.” mondta David Cummings, az AMD grafikai termékcsoportjának marketing igazgatója. ”A válaszunk erre az igényre a X2300 GPU. Ez a GPU olyan szabadalmaztatott technológiát használ, mely nagyban növeli a grafikai teljesítményt és a felhasználó számára tiszta, valósághű és nagyfelbontású képet nyújt."
Az ATI Mobility Radeon X2300 növeli a grafikai teljesítményt, az ATI HyperMemory memória használatával pedig megnövelt teljesítmény/watt működést biztosít. Továbbá Windows Vista minősített 3D grafikát kínál, így támogatja a Windows Aero felhasználói interfészt. Ezáltal az A8Jr kifogástalan teljesítmény nyújt a jelenlegi és jövőbeni 3D-s alkalmazásokhoz és játékokhoz. A notebook nagyfelbontású grafikája a mobil szórakoztatást támogatja, hiszen a felhasználó így kiváló minőségben élvezheti DVD filmjeit és HD videó visszajátszásait akár útközben is. Emellett beépített mikrofonnal, nagyfelbontású webkamerával, WLAN 802.11 a/b/g vezeték nélküli internet hozzáférést biztosító eszközzel, Bluetooth 2.0 EDR-el, 5 USB porttal és S-video TV-out porttal is rendelkezik. ■

hozzászólások (2)

Star Wars
Star Wars 2007.02.28. 22:23
Mennyit tud ez a ATI Mobility RadeonX2300 GPU videókártya?
Star Wars
Star Wars 2007.02.28. 22:23
*az
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.