Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Everquest II Game Update #32

Sok újdonság került újra a játékba, köztük több rég várt fejlesztés is.

2007.03.01. 13:38 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Tegnap elindult a legújabb frissítés az Everquest II-höz, mely igen sok várt újdonságot hozott magával. Elsőnek ott van az Everquestből már ismert Unrest zóna, mely most egy 70. szintűeknek készült igen nehéz instance-ként reinkarnálódott. A Butcherblock Mountains-ben található uradalom megismeréséhez szükség van az utolsó kiegészítőre, az Echoes of Faydwerre is.
Ugyancsak az EoF-hoz kapcsolódó újdonság, hogy az faj, a Fae képviselői végre elhagyhatják favárosukat és letelepedhetnek Qeynos-ban vagy Freeportban is. Ehhez természetesen egy hosszú és rögös út vezet mire a kitaszítottból újra teljes értékű polgár lesz máshol.
Belekerült a játékba a The Swords of Destiny küldetéssorozat első szakasza is, melyben felkutathatjuk Soulfire-t, a Kingdom of Sky kiegészítőben megismert Qeynos Claymore testvérkardját. Ez a sorozat is a magas szintű karaktereknek készült, akik legalább az 55. szintet elérték.
A végére hagytam a legfontosabbat, március 16-án jön a második Brew Day, melyben mindenki annyit ihat megint, hogy a karaktere még napok múlva is másnapos lesz. Rengeteg érdekes és mókás feladvány és játék várja a játékosokat, valamint megszerezhetjük a mindenki által várt Repülő Korsót is!. ■

előző
következő
Everquest II Game Update #32
Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32Everquest II Game Update #32
Everquest II
A legutóbbi Everquest II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.