Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Eastwood csípőből tüzel

2007.03.01. 19:34 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Clint Eastwood életének talán legzsúfoltabb éve volt a 2006-os: egymás után két háborús filmet forgatott, mindkettőben látványos csatajelenetek, az Ivo Dzsimai partraszállás nagy technikát, hatalmas statisztériát mozgató képei váltakoznak a kiváló színészi jelenetekkel. A Levelek Ivo Dzsimáról (Letters from Iwo Jima, hazai bemutató: március 1.) a szigetet védő japánok, A dicsőség zászlaja (Flags of our Fathers, hazai bemutató: március 15.) a véres ostromban részt vevő amerikai katonák története. Warren Beatty, Clint Eastwood nemzedéktársa a második bemutató után hívta fel az egykori Dirty Harryt, hogy legalább szóban kalapot emeljen előtte. Azt mondta: ő legfeljebb négyévenként vállal egy szerepet, elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki egy évben két rendezést is lenyomjon. Főleg jócskán túl a hetvenen.
– Megszokás dolga az egész – mondta erre Clint Eastwood. – Én csípőből tüzelek, más meg soká céloz. Az én stílusom, hogy csak azt mondom: „nyomás”, és attól kezdve nem állok meg. Amikor gyerek voltam, egy B-film rendezője pénteken megkapta a könyvet, hétfőn már forgatott. Nem nagy ügy az egész. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!