Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Új Logitech perifériák PS3-hoz

A PlayStation 3 európai megjelenésére időzítve.

2007.03.19. 11:02 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Sony

A Logitech bejelentette, hogy a Playstation 3 számítógépes szórakoztató rendszer európai megjelenésére több új termékkel is készül. A PS3-hoz készült termékek között van a Logitech Cordless Precision játékvezérlő, a ChillStream játékvezérlő, a Cordless MediaBoard billentyűzet, a HDMI kábel és az USB Headset fejhallgató. Ezeket a termékeket mind úgy alakították ki, hogy tökéletes kiegészítői legyenek a Sony új játékkonzoljának.
„Az európai játékosok, akik új PS 3 konzoljukért állnak majd sorban, észre fogják venni, hogy a Logitech a speciális kiegészítők egész sorát kínálja nekik, hogy ők a lehető legnagyobb mértékben kiélvezhessék ennek a nagyszerű új platformnak az előnyeit” – mondta Ruben Mookerjee, a Logitech interaktív szórakoztató részlegének marketing-igazgatója. Lássuk kicsit részletesebben:

  • Logitech Cordless Precision Controller: a játékvezérlő egy 2,4 GHz-es Cordless Freedom technológiával működő vezeték nélküli kontroller, ami akár 9 méteres távolságból is késedelem nélküli és precíz irányítást biztosít.
  • Logitech ChillStream játékvezérlő (baloldali kép): a ChillStream játékvezérlő a játékosok kezét a legnagyobb izgalmak közepette is hűvösen és szárazon tartja. A vezérlő mindkét oldalán három keskeny szellőzőnyílásból érkezik a levegő a játékos ujjaira, hüvelykujja tövébe és a tenyerébe. Rendkívül halk működése ellenére a beépített 40 milliméteres ventilátor percenként akár húszezer köbcentiméter levegőt is meg tud mozgatni.
  • Logitech Cordless MediaBoard billentyűzet: a Logitech Cordless MediaBoard billentyűzet segítségével a játékosok egyszerűen létrehozhatják és módosíthatják felhasználói profiljukat, internet címeket írhatnak be és még szöveges üzeneteket is küldhetnek. A MediaBoardon beépített érintőlap és függőleges görgetősáv is található, így nem kell külön egeret használni a weboldalak böngészéséhez. ■

előző
következő
Új Logitech perifériák PS3-hoz
Új Logitech perifériák PS3-hozÚj Logitech perifériák PS3-hoz

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.