Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

200.000 néző az S.O.S. szerelmen

2007.03.22. 18:35 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az év legsikeresebb magyar filmje bemutatása 35. napján, 2007. március 21-én átlépte a bűvösnek tartott kétszázezres nézőhatárt - adta hírül a forgalmazó Best Hollywood.
"Több mint elégedettek vagyunk az S.O.S. szerelem! fogadtatásával - erősítette meg Neményi Ádám producer. - Külön öröm, hogy olyan időszakban bizonyítottunk, amikor a mozibajárás rohamosan csökken a korábbi évekhez képest; és még ennél is jobban örülünk annak, hogy ezt a kitűnő eredményt hazai filmként sikerült elérnünk."
A főszereplő Csányi Sándor számára a Kontroll, a Csak szex és más semmi, illetve a Szabadság, szerelem után az S.O.S. szerelem! a negyedik játékfilm, amely több mint 200.000 nézőt vonzott a mozikba. Fenyő Iván karrierjében a második (szintén a Szabadság, szerelem mögött).
"A siker nem az én érdemem, hanem mindnyájunké: a színészeké, az egész stábé - szögezi le Sas Tamás rendező, aki pályafutása legnagyobb kasszasikerét könyvelheti el a filmmel. - Ez volt életem legharmonikusabb forgatása."
A film zenei anyagát tartalmazó CD néhány hete jelent meg, azóta szintén a slágerlisták éllovasa. A forgalmazó becslése szerint az S.O.S. szerelem! nézőszáma néhány héten belül meghaladja a negyedmilliót. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.