Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Májusban jön a South Park mozifilm DVD-n

Nagyobb, hosszabb és vágatlan - Trey Parker és Matt Stone mozifilmje hamarosan a boltokban!

2007.03.28. 15:18 | szerző: Dino | kategória: DVD

Hosszú idő után május 15-étől végre hazánkban is megjelenik DVD-n Trey Parker és Matt Stone mozifilmje, a jelenleg 11. évadjánál járó animációs sorozathoz kapcsolódó első egészestés mozi, a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan (South Park: Bigger, Longer, Uncut). A lemezen az eredeti 5.1-es hang mellett sztereó magyar szinkron is lesz, extraként pedig a "What Would Brian Boitano Do?" videoklipjét és a film előzeteseit találjuk. A sztoriról röviden azok kedvéért, akik nem tudják, miről van szó:
"Hírnév. Hatalom. Hadsereg. Hakni. Szex, rassz és vallás. A női lélek titka. A South Park agytrösztjeinek mindenről meg van a véleménye. Egy békés amerikai kisvárosban elszabadul a pokol, amikor a helyi moziban bemutatják a Terrance & Philip komédiás-páros legújabb vígjátékát. A kisiskolásokat eltiltják a filmtől, ők mégis megnézik, és élvezettel használják az ott tanult csúnya szavakat, gesztusokat és gondolatokat. A felháborodott szülők nem tudják, mit tegyenek. Azután rájönnek, de az még rosszabb: először foglyul ejtik Terrance-t és Philipet, majd mikor a helyi gyerkőcök ezután sem javulnak meg (sőt!), háborút hirdetnek a színészek hazája, Kanada ellen.
Amerika fegyverkezik: Kanada tehet mindenről. A gyerkőcökön múlik, hogy megállítsák a háborút, alászálljanak a pokolba, jó útra térítsék a Sátánt (aki úgyis szerelmes inkább), és megakadályozzák két kedvencük kivégzését... azután énekeljenek." (Kiadja a Fórum Home Entertainment) ■

hozzászólások (7)

McCl@ne
McCl@ne 2008.10.14. 19:23
"A south parkon nőttem fel!!!"
Hogy mit csináltál? :O
padavan
padavan 2008.10.14. 19:31
Én tegnap láttam véletlenül ebből egy részt valamelyik csatornán késő este. Beteg volt, már-már abszurd és bizarr.

Az egyik kissrác négerré operáltatta magát mert kosaras akart lenni, az apja meg delfinné. A srác térdébe beültették egy tanárnak a heréit, akit előzőleg nővé operáltak, így most már nem kellett buzinak néznie magát amiért a pasasokat szereti. És azt hitte, hogy mivel nem jött meg a menszesze, ezért gyereket vár, és elment abortuszra, hogy kaparják ki belőle ezt az izét. :-O

A delfin apuka meg iszonyat bizarr volt, valami uszonyszerű volt a hátán, a két lábai összevarrva megint csak valami uszony kezdeménnyé, az egyik szeme meg lett buzerálva, és sábeszt hordott a fején.

Csak néztem, pislogtam és nem hittem a szememnek.
McCl@ne
McCl@ne 2008.10.14. 19:39
Fuck!:O
Azért a korábbi részek nem voltak ennyire szétcsúszva, jócskán akadnak köztük állati jók, sőt! Nem egyen visítva röhögtünk anno, eszméletlen poénok és hajszálpontos társadalom- és médiakritika tökéletes elegye!
De ez nem annak tűnik:D
TurmX
TurmX 2008.10.14. 19:39
Az az s9e01 -es rész.
Elég furcsa, az egyszer biztos. :D
padavan
padavan 2008.10.14. 19:47
Társadalomkritika ebben is volt rendesen. Csak azon csodálkoztam, hogy most a transzikat és a homereket vették célkeresztbe, de azt hiszem, kicsit átestek a ló másik oldalára.

Nem vagyok egy prűd manus, de néhol azért megbotránkoztatott. :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.